```
Menu

Behandelingen

Thermae 2000 beschikt over een breed scala aan behandelingen

Maak uw wellnessdag compleet met een ontspannen behandeling

Selecteer in de filter of u zoekt naar een gezichtsbehandeling, lichaamsbehandeling, massage of wellicht wel een leerzame of ontspannen workshop of sessie hypnotherapie. Nog geen idee welke behandeling u aanspreekt? Bekijk het totaaloverzicht of probeer de verwenbehandeling van de maand. 

Gezichtsbehandelingen 

Zeer exclusief en diep werkend zijn de behandelingen met ons eigen huidverzorgingsproduct thermae for me. Het geheim? De producten van thermae for me hebben een anti aging effect en de meeste zijn cosmeceuticals. Dit betekent dat de werking hiervan tussen cosmetica en farmacie in ligt en daardoor een diepe werking hebben en bijzonder effectief zijn.

Lichaamsbehandelingen

Wees lief voor uw lichaam want uw gezondheid bepaalt voor een groot deel hoe u zich voelt. Bij Thermae 2000 zijn verschillende verzorgende en ontspannende behandelingen te boeken. Onder een lichaamsbehandeling verstaan we behandelingen die meer inhouden dan een gedeelte van het lichaam zoals uw rug of gezicht, vaak is een lichaamsbehandeling een combinatie. 

Massages

Wij zijn niet alleen een waterbron, maar ook een grote energiebron. Al onze activiteiten geven u nieuwe energie die u nodig heeft om de dagelijkse hectiek mee op te vangen. Door u regelmatig te laten masseren raakt u afvalstoffen kwijt en wordt uw lichaam weer soepel. Wij bieden een breed aanbod aan massages. 

Workshops

Naast ons uitgebreide aanbod aan behandelingen hebben we ook een aantal leuke workshops voor u geselecteerd. Een workshop wordt in groepsverband gegeven en heeft als bijkomend voordeel dat hetgeen dat u tijdens de workshop leert, later thuis toe te passen is. 

Hypnotherapie

Hypnose is een staat van ontspanning en concentratie. Onze hypnotherapeut kan er voor zorgen dat u in trance raakt; de hypnotische trance. Onze hypnotherapeut kan u in deze trance helpen een bepaald doel te bereiken. Hierbij kunt u denken aan stoppen met roken, het vergroten van uw zelfvertrouwen, beter slapen, afvallen en nog veel meer.

Hypnotherapie kan worden ingezet om emotionele, psychische of lichamelijke klachten te verhelpen en de levenskwaliteit te verhogen. In combinatie met een dagje heerlijk ontspannen bij Thermae 2000 werken deze sessies zeer effectief.

Verwenbehandeling van de maand

Reserveer

vanaf

Thermae for me

Verwen jezelf met één van onze producten

Bekijk alle producten

Pure ontspanning op de top van de Cauberg

met onze speciaal geselecteerde aanbiedingen

Hotelarrangement Culinair

vanaf €149,50 p.p.

After work avondarrangement

vanaf €34,50 p.p.

4-gangen diner

vanaf €39,50 p.p.

Ayurvedische massage

vanaf €61,50 p.p.

Hotelarrangement Culinair

vanaf €149,50 p.p.

After work avondarrangement

vanaf €34,50 p.p.

4-gangen diner

vanaf €39,50 p.p.

Ayurvedische massage

vanaf €61,50 p.p.

Reserveer

Bestel als geschenk

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer