Gezichtsbehandelingen

Thermae For Me Mommy to be

De Thermae For Me mommy to be is de perfecte time out voor zwangere vrouwen.Tijdens je zwangerschap is het enorm belangrijk om tijd voor jezelf te nemen, er verandert namelijk erg veel in je lichaam. Je kunt tijdens de zwangerschap te maken krijgen met de zogenaamde 'zwangerschapsverschijnselen': last van je nek/rug/bekken, vermoeidheid, slaap tekort, het vasthouden van vocht etc. Al deze verschijnselen kunnen zorgen voor stress in je lichaam. Ook als je geen klachten hebt, kan een ontspannen behandeling/massage goed voor je zijn, het werkt namelijk ook preventief ter voorkoming van klachten. Een ontspannende behandeling/massage tijdens je zwangerschap heeft een positieve invloed op de gezondheid van zowel jou als je kindje. 

Gun jezelf en je kindje daarom deze ontspannende Mommy TO BE behandeling om klachten te verminderen en volledig te ontstressen. 

Waaruit bestaat de Mommy to be? 

Deze ontspannende Mommy to Be behandeling begint met een heerlijke voetbehandeling met voetmassage. Een voetmassage werkt namelijk effectief om het vocht het vocht in de voeten af te drijven. Tijdens de voetbehandeling worden de nagels geknipt, nagelriemen verzorgt, voeten gescrubd en het eelt weggeraspt. Tevens worden je nagels in je favoriete kleur gelakt. 

Vervolgens start de 50 minuten gezichtsbehandeling die wordt aangepast op uw huidtype. Een gezichtsbehandeling kan bijdragen aan het voorkomen en behandelen van een zwangerschapsmasker (melasma) of ook wel hyperpigmentatie van het gelaat genoemd. De gezichtsbehandeling bestaat uit een dieptereiniging, het verwijderen van onzuiverheden, het epileren van de wenkbrauwen of het harsen van gelaat, een gezichts- en decolleté massage en een hydraterend of reinigend masker. Tijdens het masker kunt u kiezen tussen een hoofdhuidmassage of handmassage met een voedende crème. 

Deze behandeling sluiten we af met een serum, oogcrème en dagcrème die is aangepast op uw huidtype.  

Neem contact met ons op via dit contactformulier voor vragen, opmerkingen en suggesties. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.