Gezichtsbehandelingen

Thermae For Me Mommy-to-be treatment

De Thermae For Me mommy to be is de perfecte time out voor zwangere vrouwen. Tijdens je zwangerschap is het enorm belangrijk om tijd voor jezelf te nemen, er verandert namelijk erg veel in je lichaam. Je kunt tijdens de zwangerschap te maken krijgen met de zogenaamde 'zwangerschapsverschijnselen': last van je nek/rug/bekken, vermoeidheid, slaap tekort, het vasthouden van vocht etc. Al deze verschijnselen kunnen zorgen voor stress in je lichaam. Ook als je geen klachten hebt, kan een ontspannen behandeling goed voor je zijn, het werkt namelijk ook preventief ter voorkoming van klachten. Een ontspannende behandeling tijdens je zwangerschap heeft een positieve invloed op de gezondheid van zowel jou als je kindje. 

Gun jezelf en je kindje daarom deze ontspannende mommy to be behandeling om klachten te verminderen en volledig te ontstressen. 

Waaruit bestaat de mommy to be? 

De behandeling start met een 50 minuten durende gezichtsbehandeling die wordt aangepast op uw huidtype. Een gezichtsbehandeling kan bijdragen aan het voorkomen en behandelen van een zwangerschapsmasker (melasma), of ook wel hyperpigmentatie van het gelaat genoemd. De gezichtsbehandeling bestaat uit een dieptereiniging, het verwijderen van onzuiverheden, het epileren van de wenkbrauwen of het harsen van gelaat, een gezichts- en decolleté massage en een hydraterend of reinigend masker. Tijdens het masker kunt u kiezen tussen een hoofdhuidmassage of handmassage met een voedende crème. Er volgt een serum, oogcrème en dagcrème die is aangepast op uw huidtype.  

De behandeling wordt vervolgd met een heerlijke voetmassage. Een voetmassage werkt namelijk effectief om het vocht in de voeten af te drijven. Tevens worden je teennagels in je favoriete kleur gelakt en krijg je de nagellak als cadeautje mee naar huis. In totaal duurt de mommy-to-be behandeling 80 minuten.

Online €5,- korting

Wanneer u online een behandeling toevoegt aan uw reservering bespaart u €5,- per behandeling. Dit kan door in de reservering een behandeling toe te voegen, of achteraf in uw persoonlijke account te kiezen uit één van de gezichts- of lichaamsbehandelingen.

Neem contact met ons op via dit contactformulier voor vragen, opmerkingen en suggesties. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord. 
 
 


Verwerkt in het volgende arrangement:

Hotel Babymoon Special

vanaf € 209,50