Lichaamsbehandelingen

Floating bodywrap 50 min.

Hydrateren, verstevigen of ontgiften met een natuurlijke body wrap. Geniet alleen of samen van een body wrap in een warm waterbed. 

Een body wrap oftewel lichaamspakking is een pakking van het lichaam waarbij je wordt ingesmeerd met een van de onderstaande behandelingen. Vervolgens komt u in een warm waterbed te liggen. Hier ligt u drukvrij in, wat zeer ontspannend werkt en goed is voor de spieren en gewrichten. Door de warmte van het waterbed gaan de poriën open staan en worden de werkstoffen van de pakking goed door het lichaam opgenomen. De afmetingen van het bed waarin uw pakking wordt aangebracht is 70 x 190 cm.

U kunt kiezen uit de volgende behandelingen:

  • Versoepelende moor klei 
  • Detox algen 
  • Hydraterende lavendel
  • Vitaliserende chocolade 
  • Verstevigende roos

Omdat rust na de behandeling net zo belangrijk is als de behandeling zelf, verblijft u na de lichaamspakking in onze rustruimte. Hier komt uw lichaam tot rust en herstelt het zich met behulp van een glas water uit onze eigen bron. 

Thermae For Me

De behandelingen met onze eigen huidverzorgingsproducten van Thermae For Me zijn zeer exclusief. Met deze lijn heeft Thermae 2000 een absolute primeur. Het geheim? Thermaal water! Thermaal water biedt ons sinds de oertijd gezondheid en schoonheid. Doordat het water door verschillende grondlagen is gesijpeld, zit het boordevol sporen en mineralen die bijzonder goed zijn voor de huid. Het anti-stress mineraal magnesium maakt de huid rustig, calcium zorgt voor versteviging, natrium heeft naast een hydraterende ook een genezende werking en sulfaat zorgt voor gezonde en flexibele cellen. 

De producten van Thermae For Me zijn tevens verkrijgbaar in de salon en online in de shop.

Vragen

Neem contact met ons op via dit contactformulier voor vragen, opmerkingen en suggesties. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.