Lichaamsbehandelingen

Floating bodywrap (50 minuten)

Hydrateren, verstevigen of ontgiften met een natuurlijke body wrap. Geniet individueel of in duo van een bodywrap in een warm waterbed. 

Een bodywrap, oftewel lichaamspakking, is een pakking van het lichaam waarbij je wordt ingesmeerd met één van de onderstaande behandelingen. Vervolgens komt u in een warm waterbed te liggen. Hier ligt u drukvrij in, wat zeer ontspannend werkt en goed is voor de spieren en gewrichten. Door de warmte van het waterbed gaan de poriën open en worden de werkstoffen van de pakking goed door het lichaam opgenomen. De afmetingen van het bed waarin uw pakking wordt aangebracht is 70 x 190 cm.

U kunt kiezen uit één van de volgende behandelingen:

  • Versoepelende moor klei 
  • Detox algen 
  • Hydraterende lavendel
  • Vitaliserende chocolade 
  • Verstevigende roos

Omdat rust na de behandeling net zo belangrijk is als de behandeling zelf, geniet u na de behandeling van een kopje thee. 

Thermae For Me

De behandelingen met onze eigen huidverzorgingsproducten van Thermae For Me zijn zeer exclusief. Met deze lijn heeft Thermae 2000 een absolute primeur. Het geheim? Thermaal water! Thermaal water biedt ons sinds de oertijd gezondheid en schoonheid. Doordat het water door verschillende grondlagen is gesijpeld, zit het boordevol sporen en mineralen die bijzonder goed zijn voor de huid. Het anti-stress mineraal magnesium maakt de huid rustig, calcium zorgt voor versteviging, natrium heeft naast een hydraterende ook een genezende werking en sulfaat zorgt voor gezonde en flexibele cellen. 

De producten van Thermae For Me zijn tevens verkrijgbaar in de salon en online in de shop.

Online €5,- korting

Wanneer u online een behandeling toevoegt aan uw reservering bespaart u €5,- per behandeling. Dit kan door in de reservering een behandeling toe te voegen, of achteraf in uw persoonlijke account te kiezen uit één van de gezichts- of lichaamsbehandelingen.

Neem contact met ons op via dit contactformulier voor vragen, opmerkingen en suggesties. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.