Spa & Relax arrangement

Spa & Relax arrangement

Optimale verwennerij waar u na een dag als herboren naar buiten komt. Kies uit een wellness massage, shiatsu massage of Russische honing massage en ontspan helemaal tijdens het spa & relax arrangement.

  • Toegang (7 uur) tot wellnessfaciliteiten met baden- en saunalandschap
  • 25 minuten massage naar keuze
Meer info vanaf 59,50 p.p.
Spa & Beauty arrangement

Spa & Beauty arrangement

Ervaar optimale verwennerij met een warme lichaamspakking die uw huid voedt en verzorgt. De lichaamspakking geeft totale ontspanning en bied de keuze uit een lavendel, rozenblaadjes of brandnetel pakking.

  • Toegang (7 uur) tot wellnessfaciliteiten met baden- en saunalandschap
  • Geniet van een natuurlijke lichaamspakking
Meer info vanaf 74,95 p.p.

Wellness arrangementen bij Thermae 2000

Droomt u ervan om een hele dag in de watten te worden gelegd en lekker een dagje of weekendje weg te zijn? Boek dan één van onze wellness arrangementen. Thermae 2000 heeft voor iedereen een wellness arrangement op maat voor een heerlijk dagje uit. 

Geniet makkelijk van een sauna arrangement door te boeken via de website.

Soorten wellness arrangementen

Wij beschikken over verschillende wellness arrangementen van beauty arrangement of duo arrangement, tot een romantisch arrangement. Of u nu met vriendinnen eruit gaat of lekker van het romantische arrangement geniet, een wellness arrangement in Limburg bied ultieme ontspanning en een onvergetelijke dag voor iedereen.

Er is natuurlijk de keus om een dagje in de watten gelegd te worden met een wellness dagarrangement, of kies voor een arrangement met overnachting om langer te ontspannen. Kies voor een verblijf door de week of maak gebruik van een wellness weekend arrangement voor een weekendje weg.

Geef ME-time cadeau

Wat is er nou leuker dan het cadeau geven van tijd voor hem of haar zelf? Vindt u het lastig om een wellness arrangement uit te kiezen, ga dan voor onze cadeaub(r)onnen! Kies zelf het bedrag (vanaf €25,-) en laat de ontvanger zelf beslissen waarvoor ze de cadeaubon willen gebruiken. Ga direct door naar de webshop!