Over Thermae 2000

In het schilderachtige Zuid-Limburgse heuvelland, verscholen tussen het groen, schitteren de piramides van Thermae 2000. Na een reis door het idyllische Valkenburg aan de Geul en het trotseren van de bekende Cauberg is daar dé plek om tot rust te komen. Het viersterren Wellness Hotel Thermae 2000 beschikt over 62 hotelkamers, waaronder twee unieke piramide suites.

 

Ontwaken met uitzicht over het Limburgse Heuvelland

Na een heerlijke nachtrust in Auping bedden, loopt u vanuit de hotelkamer in badjas richting de spa- en wellness faciliteiten. Proef ons uitgebreide ontbijtbuffet met koffie en thee van Blanche Dael, waarbij een stukje Limburgse Vlaai van de lokale bakker niet mag ontbreken.

Spa- en wellnessfaciliteiten

Het thermale water (uit eigen bron) van de binnen- en buitenbaden beschikt over een bijzonder heilzame werking op lichaam en geest en nodigt uit om heerlijk te ontspannen. Bubbel in de whirpool, ervaar de natuur vanuit de uitgestrekte ligweide, geniet van het uitzicht tijdens een opgieting in de panoramasauna en laat u verrassen in één van onze restaurants.

Thermae For Me

Neem het wellnessgevoel mee naar huis met de luxe skin- en bodycare producten van Thermae For Me.  De Thermae For Me lijn is verrijkt met het thermale bronwater van Thermae 2000. Een bijzondere heilzame werking voor een stralende en gehydrateerde huid.

Maak uw wellnessverblijf compleet met een ontspannende gezichtsbehandeling of massage in onze salon, waar de producten van Thermae For Me in gebruikt worden. De producten zijn verkrijgbaar in de salon en in onze online shop.

Culinair genieten

Bij Thermae 2000 kunt u ook op culinair gebied uw hart ophalen. In de wellness bevinden zich meerdere horecaoutlets waar met Limburgse gastvrijheid, verrassende gerechten en drankjes worden geserveerd. Samen met lokale ondernemers wordt de kaart aangepast aan het seizoen, en serveren wij enkel verse ingrediënten.

Restaurant Pure

Aangrenzend culinair dineren bovenop de Cauberg? Bij Restaurant Pure ervaart u gegarandeerd een culinaire luxueuze avond op hoog niveau. Chef Reshma Simons en haar team zorgen voor ware kunstwerkjes en verrassende smaken.

Bij Thermae 2000 ervaart u het prachtige Zuid-Limburg, rust en ontspanning op luxueuze wijze.

 

Wist u dat…

  • De naam ‘Thermae 2000’ ontstaan is uit de namen van de oprichters? De voornamen ‘Marcel’ en ‘Mijndert’ beginnen allebei met een M wat staat voor 1000 in de Latijnse taal. De twee oprichters zorgen dus samen voor ‘2000’ als aanvulling op Thermae (badhuis in de Latijnse taal). Door de namen van de oprichters in de naam te verwerken, wordt er vandaag de dag ook dagelijks aan deze helden gedacht.
  • Hotel Thermae 2000 haar deuren opende in 1993 en nu maar liefst 62 kamers heeft?
  • Thermae 2000 inmiddels 11 sauna’s en 2 stoombaden heeft?
  • Al het water binnen Thermae 2000 uit de 381 diepe bron komt? Zo is al het water dat u ziet, proeft en voelt heilzaam thermaal water. Goed voor het lichaam én ook nog eens lekker.
  • Meer weten over het ontstaan van Thermae 2000? Lees dan hier verder.

Kom tot rust bij Thermae 2000

Met speciaal geselecteerde arrangementen

Overnachting incl. twee dagen wellness

vanaf 114.5p.p.
Meer informatie

Wijnbad Duo Special

vanaf 99.95p.p.
Meer informatie

Hotel Lazy Sunday Special

vanaf 134.5p.p.
Meer informatie

Wellness en Taste

vanaf 69.95p.p.
Meer informatie

Hierboven zijn enkele actuele arrangementen uitgelicht.
Bekijk ook eens ons complete overzicht met alle verschillende arrangementen.

Alle arrangementen