Het laatste nieuws, verschillende blogs en zelfs een video-blog (vlog).

Blijf fit en ontspannen tijdens de herfst

Blog - 26 september 2019

Donkere dagen en weersverandering kunnen ervoor zorgen dat onze gezondheid ons in de steek laat en we ons anders voelen dan wanneer de zon schijnt. Met deze tips blijft u fit en lekker in uw vel tijdens de herfst.

Lees meer

Bescherm uw huid in het najaar

Blog - 26 september 2019

Bij de seizoenswisseling is het niet alleen belangrijk om uw weerstand op peil te houden, maar ook om uw huid goed te verzorgen. Benieuwd hoe u uw huid stralend houdt in de herfst? Lees dan verder!

Lees meer

Ook na de vakantie ontspannen blijven? Zo houdt u het vakantiegevoel vast.

Blog - 2 september 2019

Bent u op zoek naar een meer ontspannende leefstijl en wenst u beter om te gaan met de dagelijkse stress? Neem deel aan het 5-weken programma Ontspanning & Leefstijl en laat u inspireren, motiveren en begeleiden door onze specialisten.

Lees meer

Thermae 2000 opent Paramedisch Centrum op de Cauberg

Nieuws - 14 augustus 2019

Thermae 2000 breidt haar afdeling fysiotherapie uit. Vanaf deze zomer huist er een paramedisch centrum op de Cauberg, waar naast fysiotherapie diverse disciplines zoals maatschappelijk werk, GZ-psychologie, ergotherapie, diëtetiek, logopedie en osteopathie aanwezig zijn.

Lees meer

Thermae Vernieuwt | Nieuw buitengebied geopend

Nieuws - 30 juli 2019

Deze week opende Thermae 2000 een volledig vernieuwd buitengebied in het saunalandschap. Het buitengebied is naast de in mei geopende jacuzzi suites en het panoramagebouw onderdeel van de drie grote vernieuwingsprojecten in 2019.

Lees meer

Neem een dag vakantie… en plan een wellnessbezoek

Blog - 24 juli 2019

Benieuwd hoe u verantwoord de sauna kunt bezoeken in de zomer en uw huid kunt beschermen tegen de felle zon? Lees hier meer!

Lees meer