Nieuws en blog

Het laatste nieuws, verschillende blogs en zelfs een video-blog (vlog).

Dame geniet van zonsopkomst in binnenbad Thermae 2000.

5 tips voor ontspanning in je dagelijks leven

Blog - 31 augustus 2022

De vakantie is voorbij, het normale leven begint weer. Gedaan met de rust? Zeker niet! We delen vandaag 5 tips voor meer rust en ontspanning in het dagelijks leven!

Lees meer
Twee dames in bikini op de ligweide bij het Infinitum.

Zomerfavorieten van Selina

Blog - 11 augustus 2022

Terwijl de zon volop schijnt en de zomer in volle gang is, deelt Selina haar zomerfavorieten met jou! Wellicht herken je Selina van de hotelreceptie. Daarnaast werkt ze bij Business Support.

Lees meer
Dame geniet van de zon met het hoofd in het buitenbad.

Zomerfavorieten van Sharon

Blog - 11 augustus 2022

De zomer is in volle gang. Terwijl de zon volop schijnt bovenop de Cauberg, deelt onze Grafisch Designer Sharon haar zomerse favorieten en tips met jou!

Lees meer

Zomerfavorieten van Meike

Blog - 2 augustus 2022

De zomer is in volle gang. Terwijl de zon volop schijnt bovenop de Cauberg, deelt onze Social Media Marketeer Meike haar zomerse favorieten met jou!

Lees meer
Dame in bikini geniet van de zon in buitenbad.

Thermae 2000 bezoeken met warm weer

Blog - 14 juli 2022

De temperaturen lopen op! Een sauna bezoek kan je helpen om de warme temperaturen beter te verdragen. Benieuwd naar meer leuke weetjes over sauna bezoek in de zomer?

Lees meer
Saunameester verzorgt opgieting met handdoek in sauna met mooi uitzicht.

Opgietweekend bij Thermae 2000

Nieuws - 11 juli 2022

Meer dan tien saunameesters komen samen om een fantastisch weekend te verzorgen, waaronder de finalisten en winnaars van de VNSWB Cup!

Lees meer
Vliegtuig in de lucht

Vlucht geannuleerd?

Nieuws - 23 juni 2022

Super vervelend, maar niet getreurd. Een ontspannen vakantie is dichterbij huis dan u denkt. Kiest u voor een mini vakantie bij Thermae 2000 omdat uw vlucht geannuleerd is? Dan trakteren wij op een flesje wijn voor op de kamer (op vertoon van een geldige annuleringsbevestiging). It’s time to relax!

Lees meer
Powernap pod in rustruimte bij Thermae 2000

Powernappen in de BOOZTR

Nieuws - 8 juni 2022

Een dutje doen bij Thermae 2000; het was altijd al mogelijk in één van onze rustruimtes, maar vanaf nu kan het ook in een echte BOOZTR powernap pod. Een afgesloten cabine waarin u in alle rust 20 minuten offline kan gaan.

Lees meer
Thermae 2000 met wellness hotel en wellness piramide van boven tussen de groene Limburgse natuur.

Bereikbaarheid Pop on top in Valkenburg

Nieuws - 17 mei 2022

Tijdens het Hemelvaartsweekend op 27 & 28 mei zal het popfestival Pop on Top plaatsvinden op het circusterrein tegenover Thermae 2000. Voor gasten van Thermae 2000 zijn er in principe geen wijzigingen; het wellnessresort is regulier geopend en blijft bereikbaar met de auto.

Lees meer
Buitenbad piramide

Thermae 2000 genomineerd voor Best Spa Awards

Nieuws - 4 mei 2022

Thermae 2000 is genomineerd voor de Best Spa Awards in de categorie "Netherlands' Best Wellness Retreat 2022". Kunnen we rekenen op jouw stem?

Lees meer
Davey opgieting in Infinitum

Tweede plaats voor Davey in finale nationale VNSWB-opgietcup

Nieuws - 22 april 2022

Na twee keer uitstellen wegens Corona, mocht dit voorjaar de primeur van de VNSWB (Vereniging Nederlandse Sauna- en Wellness Bedrijven) plaatsvinden.

Lees meer

Wellness cadeaus voor secretaresse dag

Blog - 19 april 2022

Op donderdag 21 april is het Secretaresse dag. Heb jij al iets om jouw secretaresse helemaal in de watten te leggen? Wij geven je de ultieme wellness tips in deze blog.

Lees meer