Nieuws en blog

Het laatste nieuws, verschillende blogs en zelfs een video-blog (vlog).

Vlucht geannuleerd?

Nieuws - 23 juni 2022

Super vervelend, maar niet getreurd. Een ontspannen vakantie is dichterbij huis dan u denkt. Kiest u voor een mini vakantie bij Thermae 2000 omdat uw vlucht geannuleerd is? Dan trakteren wij op een flesje wijn voor op de kamer (op vertoon van een geldige annuleringsbevestiging). It’s time to relax!

Lees meer

Summer Linners bij Restaurant Pure

Nieuws - 13 juni 2022

Na het eerdere succes in voorgaande jaren, zijn we blij om te delen dat er weer twee Summer Linners op de planning staan bij Restaurant Pure!

Lees meer
Powernap pod

Powernappen in de BOOZTR

Nieuws - 8 juni 2022

Een dutje doen bij Thermae 2000; het was altijd al mogelijk in één van onze rustruimtes, maar vanaf nu kan het ook in een echte BOOZTR powernap pod. Een afgesloten cabine waarin u in alle rust 20 minuten offline kan gaan.

Lees meer

Bereikbaarheid Pop on top in Valkenburg

Nieuws - 17 mei 2022

Tijdens het Hemelvaartsweekend op 27 & 28 mei zal het popfestival Pop on Top plaatsvinden op het circusterrein tegenover Thermae 2000. Voor gasten van Thermae 2000 zijn er in principe geen wijzigingen; het wellnessresort is regulier geopend en blijft bereikbaar met de auto.

Lees meer
Buitenbad piramide

Thermae 2000 genomineerd voor Best Spa Awards

Nieuws - 4 mei 2022

Thermae 2000 is genomineerd voor de Best Spa Awards in de categorie "Netherlands' Best Wellness Retreat 2022". Kunnen we rekenen op jouw stem?

Lees meer
Davey opgieting in Infinitum

Tweede plaats voor Davey in finale nationale VNSWB-opgietcup

Nieuws - 22 april 2022

Na twee keer uitstellen wegens Corona, mocht dit voorjaar de primeur van de VNSWB (Vereniging Nederlandse Sauna- en Wellness Bedrijven) plaatsvinden.

Lees meer

Wellness cadeaus voor secretaresse dag

Blog - 19 april 2022

Op donderdag 21 april is het Secretaresse dag. Heb jij al iets om jouw secretaresse helemaal in de watten te leggen? Wij geven je de ultieme wellness tips in deze blog.

Lees meer

Nieuw: Baden in wijn met uitzicht over de Limburgse heuvels

Nieuws - 12 april 2022

Nieuw en super uniek bij Thermae 2000: Vino Therapy. Deze unieke wellness ervaring op hoog niveau, met uitzicht over het prachtige Limburgse heuvelland, is perfect voor de wijnliefhebbers die (net als wij) van luxe, natuur en Limburg houden!

Lees meer

Ervaar de lente bij Thermae 2000!

Blog - 31 maart 2022

In deze blog geven we je alle tips over de perfecte dag Thermae 2000 tijdens het lenteseizoen. Benieuwd hoe jij het beste kunt genieten van de lente tijdens je wellnessbezoek? Lees dan snel verder.

Lees meer

Offline genieten van je wellness dag

Blog - 29 maart 2022

Helemaal offline gaan, heb jij dat al eens gedaan? Geen appjes lezen, mail checken, door Instagram scrollen of het nieuws lezen. Het kan je tijdens een dag of weekend bij Thermae 2000 helpen om optimaal te genieten en meer in het moment te leven.

Lees meer

Bereikbaarheid Thermae 2000 tijdens Amstel Gold Race

Nieuws - 29 maart 2022

In het weekend van 9 en 10 april staat het in Valkenburg en omgeving in het teken van de Amstel Gold Race. Wat houdt dit in voor je bezoek aan Thermae 2000?

Lees meer

Kom helemaal tot rust met aromatherapie

Blog - 17 maart 2022

In deze blog lees je alles over het belang van slaap. Ook hebben we het over ons Infinitum, waar we de perfecte rustplaats hebben gevormd. Nieuwsgierig? Lees snel verder.

Lees meer