Rustruimtes

Vergeet de tijd tijdens je saunabezoek. Het mag en  kan hier allemaal. Ga ontspannen liggen, sluit uw ogen, luister naar muziek, lees een boek of geniet van een prachtig uitzicht naar buiten. Onze rustruimtes omarmen je met rust, stilte en warmte. Ontspanning in de puurste vorm.

Bij Thermae 2000 staat het vinden van oneindige – actieve en passieve – rust centraal. Thermae 2000 telt maar liefst 5 rustruimtes, waar op verschillende manieren rust en ontspanning kan worden gevonden. Het saunagebied (binnen) telt twee rustruimtes waar u heerlijk tot rust kunt komen op een van de bedden. Toe aan een kort slaapje? Bezoek dan de nieuwe Powernap Pod in de rustruimte naast de Infrarood cabines.

De andere drie rustruimtes bevinden zich in het Infinitum, onder de panoramasauna. In deze ruimtes worden de zintuigen op verschillende manieren geprikkeld en is de focus compleet gericht op actief én passief rusten. Hier vinden dagelijks ook meerdere belevenisprogramma’s plaats. Droom weg tijdens een klankenschalensessie, geniet op infraroodstoelen en luister naar de WELL-cast van Thermae 2000, of lees een boek en ervaar een waar Chinees thee ritueel.

Bezoekt u tijdens uw volgende wellness dag bij Thermae 2000 ook één of meerdere van deze rustruimtes?