Home

Culinair genieten tijdens uw saunabezoek

Tijdens uw bezoek aan ons wellness centrum is er op elk moment van de dag een geschikte horecafaciliteit. Voor een lekkere lunch of een lichte maaltijd tot een loungebar met de lekkerste cocktails of een heerlijk stukje Limburgse vlaai, maar ook een uitgebreid diner in badjas aan de open haard of juist op hoog niveau in het hotel is mogelijk. Het is niet vereist om een reservering te plaatsen voor de horeca gelegenheden, met uitzondering van Restaurant Pure.

Let op! Momenteel zijn alle eetgelegenheden gesloten voor daggasten wegens de aangescherpte coronamaatregelen. Wel is er een to go-optie bij de receptie. Hier kan een snack en een drankje worden gehaald om mee te nemen naar huis. Voor hotelgasten is restaurant Pure en de Loungebar geopend. Alle actuele coronamaatregelen zijn hier te vinden.

Het is verplicht om een badjas te dragen bij een bezoek aan één van de horecagelegenheden.

Goed eten en drinken tijdens uw saunabezoek

Een dagje ontspannen zorgt voor een flinke dosis energie. Echter, tijdens het ontspannen gebruikt ook veel energie. Dat klink wat tegenstrijdig, maar het mineraalwater zorgt voor een snelle opname en afbraak van voedingsstoffen. 

Allergenen voeding, wij houden rekening met uw wensen

Thermae 2000 hanteert in alle horeca etablissementen een allergenen registratie. Dit betekent dat onze horeca medewerkers u te allen tijde kunnen informeren of een bepaald allergeen in een gerecht voorkomt.