BOURGONDISCH GENIETEN TIJDENS UW SAUNABEZOEK

Tijdens uw bezoek aan ons wellness centrum is er op elk moment van de dag een geschikte horecafaciliteit. Voor een kop koffie met Limburgse vlaai, een uitgebreide lunch en/of diner kunt u terecht bij Bread & Bites. Bij de Loungebar geniet u in uw badjas van de lekkerste cocktails en een borrelplank. Zowel Bread & Bites als de Loungebar beschikken over een terras. In de zomer haalt u verfrissende drankjes bij de Foodtruck, naast de ligweide. Liever uitgebreid borrelen met lekkere hapjes? Neem dan plaats bij Restaurant Senses!

Het is niet mogelijk om een reservering te plaatsen voor de horecagelegenheden.

Ontbijt

Start de dag in je badjas

Ontbijt na je overnachting in ons aangrenzende wellness hotel op de Cauberg met uitzicht over het Limburgse heuvelland. Kom in je badjas of gekleed, wat je zelf fijn vindt! Ga meteen vanuit je ontbijt een rondje zwemmen, geniet in een van de sauna’s of blijf zitten met een uitgebreid ontbijt op het terras.

Kies voor een gezonde start van de dag met fruit, vers brood en yoghurt of ga voor een heerlijk verwenontbijtje met croissants, chocoladebroodjes, Limburgse vlaai of spek en eieren. Alles kan! Geniet van een glaasje jus d’orange of een lekker kopje koffie, cappuccino of thee. De perfect manier om je ochtend te starten.

Zin om langer te blijven liggen? Bestel dan roomservice met keuze uit het hele buffet en laat je ontbijt naar je hotelkamer brengen. Zo kun je in de ochtend op je eigen balkon genieten of lekker in bed blijven liggen en een aflevering van je favoriete serie kijken.

Het ontbijt is dagelijks van 08:00 tot 11:00 uur.

Bread & Bites

Heerlijk genieten van lunch of diner

Vanaf Bread & Bites kijkt u uit op de thermale baden óf neemt u plaats op het terras met een prachtig uitzicht. Geniet van een heerlijk stukje Limburgse vlaai, bestel een verse curry of salade bowl als lunch of sluit de dag af met een heerlijk diner.

Bread & Bites is ook toegankelijk voor of na uw bezoek aan de wellness. Met een speciale kant die bereikbaar is vanaf de hoofdingang, kunt u in kleding nog (na)genieten met een hapje en een drankje.

Bread & Bites is dagelijks geopend op de volgende tijden:

  • Dinsdag, vrijdag, zaterdag: 10:00 - 21:30 (keuken 12:00 - 21:00)
  • Maandag, woensdag, donderdag, zondag: 10:00 - 21:00 (keuken 12:00 - 20:30)

Menukaart

Senses

Shock your Senses!

Het menu van restaurant Senses bestaat uit unieke gerechten, ieder zorgvuldig voor u geselecteerd. De kaart van restaurant Senses verandert met de seizoenen mee en heeft een internationale keuken met verfijnde lokale ingrediënten. Laat u verrassen door onze kleine wisselende kaart waar wij werken met dagverse producten van lokale leveranciers.

Ons jonge keukenteam zet zich dagelijks in om uw wellnessbezoek te verrijken met een harmonie van smaken. Ontspan, proef en ervaar zelf deze culinaire beleving! #shockyoursenses

Restaurant Senses is dagelijks geopend van 15:00 tot 21:30 uur.

Menukaart Senses

Twee dames proosten met wijn in badjas bij restaurant Senses tijdens wellnessdag.
Twee dames in badjas proosten met cocktail met uitzicht over de natuur.

De Loungebar

Geniet van een spectaculair uitzicht

De Loungebar is een gezellige trendy bar voor al onze gasten, met een groot terras dat een spectaculair uitzicht biedt over het Geuldal. Hier kunt u genieten van heerlijke hapjes, cocktails of een heerlijke kop koffie met een stuk vlaai.

De Loungebar is op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag van 12:00 tot 18:00 uur geopend. De keuken sluit om 17:00 uur. In vakanties kan de Loungebar extra geopend zijn.

Menukaart

De Foodtruck

Take away

In ons buitengebied vindt u een klassieke Airstream-caravan, van waaruit heerlijke bites, frozen yoghurts en drankjes worden geserveerd in het zomerseizoen. Neem plaats op de ligweide of op het dakterras van het Infinitum en geniet met uw favoriete drankje en bites van de zon en het uitzicht over het Heuvelland.

De foodtruck is momenteel gesloten en zal in het voorjaar bij mooi en droog weer worden geopend vanaf 12:00 en 17:30 uur. Vraag tijdens uw wellnessbezoek naar de actuele openingstijden van de Foodtruck.

Menukaart foodtruck

Geopende Foodtruck met tafeltje en stoelen.