Gezichtsbehandelingen

Thermae For Me - Pure Detox Facial

Met de Thermae For Me Pure Detox Facial ligt de focus op het verbeteren van een onzuivere huid, het in balans brengen van de huidconditie, draineren van gifstoffen en het stimuleren van de immuniteit van de huid.

De huid wordt behandeld met een dubbele reiniging en opgevolgd met een enzymen peeling. De enzymen zijn een cocktail van fruitzuren van o.a. papaja en ananas. Deze zuren verweken de huid op milde wijze waardoor opvolgende producten beter worden opgenomen. Het stimuleert de doorbloeding wat ervoor zorgt dat er meer zuurstofrijk bloed de cellen kan bereiken en hiermee gifstoffen kunnen worden afgevoerd. De peeling werkt ontstekingsremmend en verwijdert op zachte wijze dode huidcellen. Tevens werkt de enzymen peeling vertragend op huidveroudering, verbetert het de structuur en conditie van de huid.

Aansluitend worden uw wenkbrauwen geëpileerd en worden onzuiverheden zoals mee-eters en gerstekorrels verwijderd. Vervolgens passen wij een speciaal algen detox masker toe. Dit masker is één van de beste op de markt! Het werkt in combinatie met speciale werkstoffen, die alvorens het masker zijn aangebracht, ontstekingsremmend, herstellend en kalmerend. Tevens helpt het masker de huid te ontdoen van gifstoffen.

Tijdens het inwerken van het masker worden uw handen gemasseerd met een luxe Caviar crème. De behandeling eindigt met hoogwaardige porie-verfijnende en hydraterende serums, oogcrème en een dagverzorging.

Thermae For Me

De behandelingen met onze eigen huidverzorgingsproducten van Thermae For Me zijn zeer exclusief. Met deze lijn heeft Thermae 2000 een absolute primeur. Het geheim? Thermaal water! Thermaal water biedt ons sinds de oertijd gezondheid en schoonheid. Doordat het water door verschillende grondlagen is gesijpeld, zit het boordevol sporen en mineralen die bijzonder goed zijn voor de huid. Het anti-stress mineraal magnesium maakt de huid rustig, calcium zorgt voor versteviging, natrium heeft naast een hydraterende ook een genezende werking en sulfaat zorgt voor gezonde en flexibele cellen. 

 De producten van Thermae For Me zijn tevens verkrijgbaar in de salon en online in de shop.

Online €5,- korting

Wanneer u online een behandeling toevoegt aan uw reservering bespaart u €5,- per behandeling. Dit kan door in de reservering een behandeling toe te voegen, of achteraf in uw persoonlijke account te kiezen uit één van de gezichts- of lichaamsbehandelingen.

Neem contact met ons op via dit contactformulier voor vragen, opmerkingen en suggesties. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.