Lichaamsbehandelingen

Bierbad (privé wellness)

Nieuw bij Thermae 2000 en speciaal voor alle bier- én wellnessliefhebbers! Thermae heeft de handen ineen geslagen met Brouwerij Klinkers, waar ook het Caubergbiertje Cauwe wordt gebrouwen. Neem plaats in een bierbad gevuld met een combinatie van hop, mout en gist, terwijl je geniet van een bierproeverij. Het bierbad is een exclusieve privé wellness ervaring voor twee personen, met uitzicht over het prachtige Zuid-Limburgse heuvelland. Het bierbad is niet alleen een unieke en Bourgondische ervaring, het kent ook nog eens een hoop voordelen voor de huid.

Bierbad behandeling voor twee personen

  • Duur van 50 minuten
  • Bierproeverij bestaande uit drie bieren, waaronder ons eigen Cauwe bier
  • De behandeling is bij te boeken bij een entree (in de volgende stap van de reservering) of in een speciaal dagarrangement of hotelarrangement.
     

Voordelen van het bierbad

De ingrediënten van het bierbad zitten vol met vitamine B, antioxidanten en actieve enzymen. Hier wordt de huid zacht en soepel van en gaat je haar mooi van glanzen. Het bierbad wordt gevuld met onder andere hop, mout en gist. Het kiezelhoudend gehalte van de hop werkt ook nog eens goed om de poriën van de huid te reinigen. Men zit ongeveer 30 minuten in het brouwsel met een watertemperatuur van zo’n 37 graden.

 

Online €5,- korting

Wanneer u online een behandeling toevoegt aan uw reservering bespaart u €5,- per behandeling. Dit kan door in de reservering een behandeling toe te voegen, of achteraf in uw persoonlijke account te kiezen uit één van de gezichts- of lichaamsbehandelingen.

Neem contact met ons op via dit contactformulier voor vragen, opmerkingen en suggesties. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.


Verwerkt in de volgende arrangementen:

Bierbad Duo Special

vanaf € 99,00

Wijn- of Bierbad hotelarrangement

vanaf € 164,00