Massages

Wellness massage

Tijdens de wellness massage worden uw rug, nek en schouders onder handen genomen. Deze massage is op basis van sport/klassieke massagetechnieken. U heeft de keuze uit een ontspannende of stimulerende massage.

Doel van een wellness massage

De wellness massage heeft als doel om de spieren die het zwaarst worden belast, een betere doorbloeding te geven en aan te zetten tot extra stofwisseling. De spieren zijn daardoor beter bestand tegen inspanningen of krachten die geleverd worden in het dagelijkse leven. De wellness massage kan voor iedereen therapeutisch werken. Deze massage is vooral aan te raden als uw spierpijn heeft of een verkeerde beweging gemaakt hebt in de rug, nek of elders in het lichaam.

U heeft de keuze uit een wellness massage van 25 of 50 minuten. 

Nieuw: Vroegboekkorting!

25 min.
 > 7 dagen  7- 2 dagen  < 2 dagen
€ 36,50 € 38,50 € 42,50
50 min.
 > 7 dagen  7- 2 dagen  < 2 dagen
€ 57,50 € 60,- € 67,50

Effect van een wellnessmassage

De wellness massage heeft effect op het geestelijke en lichamelijke aspect van de dagelijkse werkzaamheden. Hierbij komt u tot rust en worden uw spieren losgemaakt. Er ontstaat onder andere een betere doorbloeding, waardoor u zich gemakkelijker zal bewegen en vermoeidheid en spierpijn worden voorkomen. De conditie van uw spieren worden verbeterd. 

Wanneer is een wellness masssage niet verstandig?

Een wellness massage mag nooit toegepast worden in de volgende gevallen:

  • In de eerste dagen of weken nadat uw spier is gescheurd
  • Bij een ontsteking of wond van de huid
  • Wanneer u koorts heeft
  • Wanneer uw spieren heel zwaar belast zijn

Mocht u het niet zeker weten of een wellness massage toegepast kan worden bij u, dan kunt u altijd een advies vragen aan de masseur.

Neem contact met ons op via het contactformulier voor vragen, opmerkingen en suggesties. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.