Abonnementen

Onbeperkt toegang tot spa & wellness

Bent u een echte wellness liefhebber? En van plan om regelmatig een bezoek te brengen aan Thermae 2000? Overweeg dan eens de aanschaf van één van onze sauna-abonnementen. Zo kunt u onbeperkt ontspannen en genieten van alle spa- en wellness faciliteiten bovenop de Cauberg in Zuid-Limburg.

Thermae 2000 biedt een aantal opties wanneer u graag vaker gebruik maakt van onze faciliteiten. Alle abonnementen en wellness kaarten (excl. het Yoga abonnement) zijn uitsluitend te koop bij onze receptie. Voor meer informatie, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Abonnementsvorm Betaling Prijs
Abonnement 6 maanden In één keer vooraf € 649,-
Abonnement 12 maanden In één keer vooraf € 1199,-
Contract 6 maanden Maandelijkse incasso € 119,50 p.m.
Contract 12 maanden Maandelijkse incasso € 114,50 p.m.

 

Vrouw geniet van zon in buitenbad whirpool met uizicht

Wellness abonnementen 

Voordelen

Met het Thermae 2000 wellness abonnement bent u al vanaf drie bezoeken per maand voordeliger uit. Let op: dit abonnement is persoonsgebonden. Met een abonnement profiteert u van de volgende voordelen:

  • Onbeperkt toegang tot Thermae 2000; dat betekent eindeloos genieten van alle thermale baden, diverse sauna's en ontspannen rustruimtes
  • Na aanmelding ontvangt u een waardebonnen boekje met een totale waarde van €240,- korting (enkel voor nieuwe abonnementhouders)
  • 10% korting op behandelingen, producten in de bad shop en op onze eigen verzorgingslijn Thermae For Me
  • 10% korting op het solarium, de shiatsu massagestoel en de powernap pod
  • 10% korting op horeca
  • Parkeren tegen het voordelige tarief van €4,50 i.p.v. € 9,-

Een abonnement aanschaffen? Dit kan bij de bad receptie van Thermae 2000.

Bring a Friend

Wanneer u als abonnementhouder een nieuwe abonnementhouder aandraagt bij Thermae 2000, ontvangt u zelf ook een heel leuk cadeau!

Verjaardagspresentje

Is uw geboortedatum bij ons bekend? Dan trakteren wij op uw verjaardag en ontvangt u (per post) een leuke verrassing van Thermae 2000.

Twee dames in blauwe hammamdoek genieten in de Stuga sauna.

Wellnesskaart 5, 10 of 20x toegang

Komt u vaker een dagje ontspannen in de thermale baden en vernieuwde sauna’s van Thermae 2000? Kies dan voor een van onze wellnesskaart en geniet van een voordeliger tarief.  

Met onze wellnesskaarten krijgt u tijdens ieder bezoek toegang tot alle faciliteiten inclusief thermale baden, whirlpools, sauna's en rustruimtes. Daarnaast kunt u ook deelnemen aan verschillende activiteiten en opgietingen. Kortom, de perfecte optie om volledig tot rust te komen.

Alle wellnesskaarten zijn ook verkrijgbaar bij de receptie op locatie.

Prijzen wellnesskaarten

Type wellnesskaart Van   Voor
5 keer wellnesskaart €247,50,-   €195,-
10 keer avondkaart €395,-   €275,-
10 keer wellnesskaart €495,-   €375,-
20 keer avondkaart €790,-   €525,-
20 keer wellnesskaart €990,-   €700,-

 

Voorwaarden
De wellnesskaarten zijn verkrijgbaar in de online shop, en tevens bij de bad receptie. Nadat u de wellnesskaart heeft aanschaft kunt u er direct gebruik van maken. De wellnesskaarten zijn onbeperkt geldig. Er geldt per 1 januari 2024 een meerprijs op badkledingdagen, badkleding- en ongeklede weekenden en Nederlandse vakanties (zomer- en kerstvakantie). De meerprijs bedraagt €6,95 en wordt betaald bij de receptie op de dag zelf.

Naar de shop