Gezichtsbehandelingen

Thermae For Me Anti-stress treatment

Inhoud behandeling

Bij deze lichaamsbehandeling wordt uw rug eerst behandeld met een scrub, een zachte zeepschuimwassing en een een ontspannende korte massage met olie.

Hierna krijgt u een gezichtsbehandeling, deze wordt afgestemd op uw huidtype. De behandeling bestaat uit een reiniging, peeling, epileren, dieptereiniging, een gezichts- en decolleté massage en een masker. De gezichtsbehandeling eindigt met een dagverzorging en een heerlijke hoofdhuidmassage.

Tevens worden uw handen verzorgd met een serum en een crème.

Een heerlijke uitgebreide gezichts- en rugbehandeling waar u met een fijne gedachte op terugkijkt. De anti stress behandeling duurt 80 minuten.

Thermae For Me

De behandelingen met onze eigen huidverzorgingsproducten van Thermae For Me zijn zeer exclusief. Met deze lijn heeft Thermae 2000 een absolute primeur. Het geheim? Thermaal water! Thermaal water biedt ons sinds de oertijd gezondheid en schoonheid. Doordat het water door verschillende grondlagen is gesijpeld, zit het boordevol sporen en mineralen die bijzonder goed zijn voor de huid. Het anti-stress mineraal magnesium maakt de huid rustig, calcium zorgt voor versteviging, natrium heeft naast een hydraterende ook een genezende werking en sulfaat zorgt voor gezonde en flexibele cellen. 

De producten van Thermae For Me zijn tevens verkrijgbaar in de salon en online in de shop.

Online €5,- korting

Wanneer u online een behandeling toevoegt aan uw reservering bespaart u €5,- per behandeling. Dit kan door in de reservering een behandeling toe te voegen, of achteraf in uw persoonlijke account te kiezen uit één van de gezichts- of lichaamsbehandelingen.

Neem contact met ons op via het contactformulier voor vragen, opmerkingen en suggesties. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.