Vitaliteitsprogramma's en kuren

Thermae 2000 werd in 1989 opgericht als kuuroord met de basisfilosofie 'Mens Sana In Corpore Sano', een gezonde geest in een gezond lichaam. De oprichters waren twee fysiotherapeuten. Fysiotherapie is vandaag de dag nog altijd een onderdeel van Thermae 2000. Dagelijks staat het team van Fysio Thermae klaar om gasten te behandelen, zowel in- als buiten het heilzame water.

Daarnaast dient Thermae 2000 als locatie voor yogalessen van Yogaplace, hebben we speciale programma's voor medewerkers én is een meerdaagse wellnesskuur op maat mogelijk. Alles voor een gezonde balans tussen lichaam en geest.

Yoga: Body & Mind Stap in de wereld van Yoga en Wellness en ervaar hoe fysieke en mentale ontspanning samenkomen Meer info
Fysio Thermae Fysio Thermae bij Thermae 2000. Meer info
Programma's voor medewerkers Bekijk de programma's voor vitale medewerkers Meer info
Wellnesskuren Dame geniet van ochtend op terras van hotelkamer in badjas. Meer info

Op de top van de Cauberg komt sport, revalidatie, mentale en lichamelijke ontspanning en gezondheid samen. Onze mantra ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’ werkt goed samen met het doel van onze vitaliteitsprogramma’s: het vinden van de perfecte fysieke en mentale balans in je leven. De verschillende vitaliteitsprogramma’s zijn  opgericht om gasten kennis te laten maken met inspanning en ontspanning op één plek. Deze programma’s zijn voor iedereen toegankelijk en vormen een goede manier om vitaal bezig te blijven.