Home

Wellness belevenissen

Een wellnesservaring op de Valkenburgse Cauberg is pas compleet met de vele belevenissen die de gehele dag binnen Thermae 2000 worden aangeboden. Onderstaande wellness belevenissen zijn inbegrepen in uw entree bij Thermae 2000 en dus vrij toegankelijk. Voor enkele belevenissen is het echter wel noodzakelijk om u vooraf in te schrijven. Informeer daarvoor bij de infopost in de wellnes.

Aquafit Aquafit Meer info
Floaten Drijf samen met een partner en focus op mentale ontspanning. Meer info
Thermae Motion Meer info
Sauna opgietingen Meer info
Stoombadopgieting Meer info
Sauna belevenissen Meer info

Wellness belevenissen

De belevenissen in het wellness resort in Valkenburg worden begeleid en verzorgd door experts. In het oefenbad zijn begeleiders aanwezig die zorgen voor ontspannen bewegen in het thermale water. Daar voeren zij diverse ontspannen en actievere sessies in het warme thermale water zoals Thermae Motion en Aquafit

Naast de belevenissen in het water, zijn er ook andere faciliteiten aanwezig waar u kunt genieten van wellness. Zo kunt u een massage boeken, de zonnebank opzoeken of volledig tot rust komen in een van onze rustruimtes. In het menu  vindt u de verschillende behandelingen, activiteiten en belevenissen die wij verzorgen bij Thermae 2000.