Home

Activiteiten & belevenissen

Een wellnesservaring op de Valkenburgse Cauberg is pas compleet met de vele activiteiten en belevenissen die de gehele dag binnen Thermae 2000 worden aangeboden. We hebben een uitgebreid aanbod aan activiteiten, ook in het bijzondere thermale water.

Wellness belevenissen

De activiteiten in de wellness in Valkenburg aan de Geul worden begeleid en verzorgd door onze ervaren wellness medewerkers. In het oefenbad zijn medewerkers aanwezig die zorgen voor ontspannen bewegingen in het thermale water. Daar voeren zij diverse ontspannen en actievere sessies in het warme thermale water zoals Thermae Motion en Aquafit. Klik hier voor een een volledig overzicht van onze wellness belevenissen. Wellness belevenissen zijn kosteloos voor gasten van Thermae 2000.

Sauna belevenissen

Naast de activiteiten in het water, zijn er ook andere faciliteiten aanwezig waar u kunt genieten van ontspanning. Ontdek hier de sauna belevenissen die zijn inbegrepen in uw entree bij Thermae 2000 en dus vrij toegankelijk zijn.

Wellness activiteiten

Voor een diepere staat van ontspanning bieden wij betaalde wellnessactiviteiten aan, waarmee u volledig tot rust kunt komen. Bekijk hier ons aanbod van wellness activiteiten en plan uw moment van ontspanning. 

 

Resrveer nu uw dagje sauna
Vrouw loopt uit Eucalyptus sauna met handdoek Vrouw loopt uit Eucalyptus sauna met handdoek
Temperatuur weergave 80 graden sauna. Temperatuur weergave 80 graden sauna.
Koppel ontspant in badkleding en hammamdoek in Suola sauna. Koppel ontspant in badkleding en hammamdoek in Suola sauna.
Twee dames ontspannen in handdoek in de Stuga sauna. Twee dames ontspannen in handdoek in de Stuga sauna.