Activiteiten & belevenissen

Activiteiten & belevenissen bij Thermae 2000

Bij Thermae 2000 beleeft u meer dan spa & wellness. Van heerlijke rituelen en meditaties, tot klank- of geurbelevenissen en floating sessies. Met ons aanbod van diverse activiteiten en belevenissen wordt een dagje wellness al gauw uitgebreid tot een heuze ervaring.

Even uit uw hoofd en weer ín uw lichaam. Tijdens een dagje Thermae 2000 is het belangrijk om te luisteren naar wat uw lichaam nodig heeft. Gun uzelf positieve energie, balans én een ontspannen gevoel. Dat bieden we u met ons unieke belevenisprogramma.

Sauna belevenissen Ontdek de activiteiten in de sauna Meer info
Wellness activiteiten Diverse activiteiten in en buiten het bad Meer info
Wellness belevenissen Ontspan tijdens een opgieting met muziek en heerlijke geuren Meer info

Kies wat bij u past & geniet

Kies tijdens uw bezoek aan Thermae 2000 waar u op dat moment behoefte aan heeft. Niks moet, alles mag. Alles om ontspannen te zijn én worden! Al onze belevenissen zijn toegankelijk op basis van beschikbaarheid, sommige zijn inbegrepen in uw entree (belevenissen), anderen zijn tegen betaling (activiteiten). We bieden dagelijks een reeks aan rituelen en belevenissen aan. Ontspanning, ruimte én rust gegarandeerd. Dit betekent ook dat vooraf geen keuze hiervoor gemaakt hoeft te worden. U bepaalt dus op het moment zelf waar u zin in heeft!

Probeer eens een van de talloze dagelijkse opgietingen, waar u een waar geurritueel bijwoont. Onze saunameesters hebben allen hun eigen opgietstijl. Dit houdt in dat iedere opgieting anders is. Met een eigen thema, passende muziek en hierbij gekozen geuren, is iedere opgieting een ware beleving. Echt toe aan rust tijdens uw saunabezoek? Kies dan voor een massagestoel of hydrojetbed. Komt u tijdens uw volgende bezoek aan Thermae 2000 in Valkenburg aan de Geul ook ons belevenisprogramma uitproberen?