Massages

Shiatsu massage

De shiatsu massage is een Japanse vitaliserende en kalmerende drukpuntmassage met een verlichtende werking bij stress- en spierklachten. Geniet van een traditionele drukpuntmassage afkomstig van de Chinese geneeskunde.

Wat is de werking van een shiatsu massage?

Een shiatsu massage is een Japanse drukpuntmassage die bestaat uit het geven van druk, met behulp van duimen, vingers en handpalmen, op het lichaam. Shiatsu versterkt uw basisconditie, vitaliseert, ontspant en kalmeert. De weldadige werking van een Shiatsu massage werkt verlichtend bij stress, spier en gewrichtsklachten aan nek, rug, schouders en ledematen. Onze professionele masseurs werken op een traditionele Japanse matras van katoen (futon) die op de grond ligt. U kunt kiezen uit een 25 minuten of 50 minuten massage. Tijdens de massage draagt u bij voorkeur loszittende kleding (ook voor u aanwezig indien gewenst).

Wat is shiatsu?

Shiatsu is een Japans massagesysteem waarvan het ontstaan voor een deel is terug te voeren op de traditionele Chinese geneeskunde. Shiatsu, wat letterlijk "vingerdruk" betekent, wordt in Nederland vaak drukpuntmassage genoemd. Er wordt uitgegaan van de aanwezige levensenergie en het zelfgenezend vermogen van de mens. Bij goede gezondheid stroomt energie vrij door een netwerk van banen (meridianen) die over het gehele lichaam lopen. Door verkeerde leef- en voedingsgewoonten, gebrek aan lichaamsbeweging, of juist eenzijdig gebruik van het lichaam, emotionele of lichamelijke inspanningen wordt de levensenergie soms verstoord. Als de functies van onze inwendige organen worden verstoord, kan dit leiden tot huidproblemen.

De kracht van Shiatsu is dat naast een genezende werking ook sprake is van een preventieve werking. Shiatsu gaat ervan uit dat het gezicht de spiegel is van alle lichaamsfuncties. Zo kan een schoonheidsspecialist, die Shiatsu massage toepast, een relatie leggen tussen steeds terugkerende puistjes op dezelfde plaats (de huidconditie) en een orgaan (de bron waar energieverstoringen ontstaan).

Online €5,- korting

Wanneer u online een behandeling toevoegt aan uw reservering bespaart u €5,- per behandeling. Dit kan door in de reservering een behandeling toe te voegen, of achteraf in uw persoonlijke account te kiezen uit één van de gezichts- of lichaamsbehandelingen.

Neem contact met ons op via het contactformulier voor vragen, opmerkingen en suggesties. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord. 


Verwerkt in de volgende arrangementen:

Spa en Relax Dagarrangement

vanaf € 84,00