Loop in uw badjas van uw kamer naar het wellness centrum. Pure ontspanning!

Thermae 2000 beschikt over een aangrenzend 4-sterren wellness hotel met 62 kamers. Het hotel is via een gang verbonden met het wellness centrum zodat hotelgasten in hun badjas van hun hotelkamer naar de wellnessfaciliteiten kunnen lopen. Of u nu met uw partner, familie of alleen wilt genieten, het wellness hotel van Thermae biedt alle faciliteiten om volledig tot rust te komen. Na een heerlijk dagje sauna stapt u in uw hotelkamer waar aan slaapcomfort niets zal ontbreken.

Kamers

Het wellness hotel beschikt in totaal over 62 kamers. De kamers worden onderverdeeld in de volgende types: 51 classic kamers, 9 lifestyle rooms en 2 suites. Lees hier meer over onze kamertypes.

Restaurant Pure

In ons hotel vindt u restaurant Pure, een culinair restaurant met uitzicht over het Limburgse Heuvelland. Dit restaurant is ook te reserveren door gasten die geen gebruik maken van ons hotel of van de wellnessfaciliteiten. 

Prachtige natuurlijke omgeving

Bovenop de Cauberg ligt ons wellnesshotel, verscholen in het groen van de Limburgse natuur. Op zoek naar ontspanning? Met het prachtige uitzicht vanaf de ligweide over het Limburgse Heuvelland bent u precies op de juiste plaats. Combineer een weekendje ontspannen in de sauna met cultuur en bezoek de nabij gelegen steden. Zo ligt Valkenburg op een steenworp afstand van het resort. Geniet in deze historische vestingsstad van zowel cultuur als van een heerlijk terrasje voor een hapje en drankje. Meer interesse in een grotere stad, breng dan een bezoekje aan de gezellige binnenstad van Maastricht.

Wellness hotel arrangementen

Bent u op zoek naar een compleet verzorgde dag met een nachtje weg, kies dan voor één van de hotelarrangementen. Een arrangement met diner of een behandeling naar keuze, alles is mogelijk! Er kan maximaal één arrangement per persoon geboekt worden. De arrangementen zijn altijd inclusief entree voor het wellness resort, dus dit hoeft niet apart aangeschaft te worden. Eventuele vragen kunt u via het contactformulier stellen.

Info-530x300.jpg Info-530x300.jpg
dining_inroom_2021.png dining_inroom_2021.png
7D6A4987_v2.jpg 7D6A4987_v2.jpg
VB_TM2K_3001.jpg VB_TM2K_3001.jpg

Keuze uit drie kamertypes

Een eigen, aangrenzend 4-sterren hotel om in je badjas direct je kamer binnen te lopen.

Classic Twin
Superior Relax Room
suites