Shopping Cart Pixel
Menu

Wellnesskaarten

U kunt nooit teveel ontspannen, toch?

Regelmatig ontspannen is namelijk goed voor lichaam en geest, neem eens vaker écht tijd voor uzelf. Nu de winter volop begonnen is, introduceren we graag een voordelige kaart met 5, 10 of 20 entrees. Deze mag u allemaal zelf gebruiken, of delen met vrienden of het hele gezin. Tijd voor ontspanning!

Met deze wellnesskaart kunt u samen met familie en vrienden komen ontspannen. De kaart is niet persoonsgebonden en kunt u dus gerust met elkaar delen. Zodra u de kaart heeft aangeschaft kunt u er direct gebruik van maken. U heeft de keus uit 5, 10 of 20 ritten. De wellnesskaart is ook leuk om cadeau te geven, uw bonnen worden mooi verpakt. Geef iemand tijd voor zichzelf cadeau!

Prijzen

5x wellnesskaart          € 129,50
10x wellnesskaart        € 234,50
20x wellnesskaart        € 415,50

Voorwaarden

Deze wellnesskaart is alleen aan te schaffen bij de badreceptie van Thermae 2000. Nadat u de wellnesskaart heeft aanschaft kunt u er direct gebruik van maken. De wellnesskaarten zijn geldig tot 1 jaar na aankoop.

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Boek nu
Meer