THERMAE 2000 VERNIEUWT

Thermae 2000 focust zich in de toekomstplannen helemaal op haar onderscheidend vermogen. Los van het unieke water met het certificaat ‘Ursprunglich Rein’ en de architectuur van het gebouw, heeft Thermae 2000 een ligging die niet te evenaren is. Met de Cauberg als icoon, wordt de ligging in toeristisch Valkenburg als belangrijk instrument ingezet in het vernieuwingsplan.

Thermae 2000 is constant op zoek naar nieuwe ideeën voor vernieuwingen en verbeteringen, om zo de ervaring voor de gast nóg unieker en ontspannender te maken. Op deze pagina staan alle nieuwste aanwinsten van Thermae 2000.

Vernieuwing badkamers

Luxe marmerlook

De badkamers in ons wellness hotel worden in 2023 voorzien van een nieuwe luxueuze marmer look.

Badkamer op wellness hotelkamer in Valkenburg aan de Geul.
Het buitenbad wordt opnieuw gevuld met een nieuwe kleur.

Nieuwe kleur buitenbad

Vanaf 30 september weer geopend

Het buitenbad is voorzien van een frisse nieuwe kleur: taupe. Als gast geniet je van Limburgse gastvrijheid, luxe én de rijke natuur waarin ons wellnessresort zich bevindt. Deze kernwaarden willen we steeds meer laten zien binnen ons wellnessresort, waar nu dus ook de uitstraling van het buitenbad aan voldoet.

Bikefit

bij Fysio Thermae

Fysio Thermae heeft een missie: (recreatieve) wielrenners helpen met het behalen van hun sportieve doelen. Daarom kun je bovenop de Cauberg terecht voor een bikefit. Vanuit onze achtergrond als musculoskeletaal fysiotherapeut geloven wij sterk in het belang van een uitgebreide lichaamsscreening van de wielrenner en het aanpassen van de fietspositie in functie van het lichaam. 

Meer info

Fysiotherapeut voert bikefit uit op wielrenfiets tijdens afspraak bij Fysio Thermae.
Koppel geniet van bierbad tijdens unieke bierbad wellness ervaring.

Bierbaden

April 2023

Vanaf april is het bovenop de Cauberg naast baden in wijn, ook mogelijk om te baden in bier. Thermae 2000 en Brouwerij Klinker slaan de handen ineen en bieden een nieuwe ervaring met een prachtig uitzicht over het Geuldal. 

Bier is rijk aan vitamine B, antioxidanten en actieve enzymen. Hier wordt de huid zacht en soepel van en je haar gaat er mooi van glanzen.” Het bierbad – of beter gezegd bierspa - geniet onder andere bekendheid in de Tsjechische regio Pilsen. Hier werd al in de middeleeuwen een bierbad genomen om ziektes te voorkomen. 

Bekijk bierbaden

Ontwikkelingen buitenbad

Begin 2023

Het buitenbad in het zwemgedeelte is begin 2023 voorzien van een nieuwe coating. Normaal gesproken wordt de coating om de twee jaar vernieuwd. We hebben dit keer echter gekozen voor een speciale coating, waar we zeker 15 jaar mee vooruit kunnen. Een duurzame oplossing, daar houden we van!

Vanaf vrijdag 17 februari 2023 is het buitenbad weer geopend en kunnen gasten weer genieten van de verwarmde baden én het prachtige uitzicht over het Limburgse heuvelland.

Lees meer

Dame geniet van de zon met het hoofd in het buitenbad.
Senses restaurant eetgedeelte met planten en menukaarten op tafel.

Restaurant Senses

Geopend december 2022

Restaurant Senses is terug in een nieuw jasje! Warm lekker op bij de openhaard, relax in de comfortabele zitjes & bekijk de heerlijke gerechten op de kaart. 

De stijl van Senses wordt omschreven als "eclectisch". Bij een eclectische woonstijl worden verschillende woonstijlen met elkaar gecombineerd tot één geheel. Het is dus op zichzelf geen echte woonstijl, maar een combinatie van voorgaande woonstijlen.

Bekijk menukaart

Wijnbaden

Ervaar de vino therapy

Onze nieuwste aanwinst: Wijnbaden van Thermae 2000. In april 2022 heeft Thermae 2000 maar liefst twee wijnbaden geopend. Deze opening kwam groots in het nieuws, zowel nationaal als internationaal, bij media als &C, EditieNL, Radio2, de Limburger en veel meer. 

In deze wijnbaden maakt u kennis met Vino Therapy. Neem plaats in het bubbelende wijnbad gevuld met druivenpulp van de Monarch, druivenpitolie en Calendula. Geniet van het uitzicht over het Limburgse heuvelland met een glasje lokale wijn van wijndomein St. Martinus uit Vijlen en ontspan. Benieuwd naar deze unieke aanwinst?

Wijnbaden

Glas rode wijn in wijnbad met wijnpulp in het water.
Restaurant Bread & Bites met tafels, groene banken en planten.

Bread & Bites

Geopend mei 2022

Wellicht al bekend: restaurant Bread & Bites. Vanaf Bread & Bites kijkt u uit op de thermale baden óf neemt u plaats op het terras. Met zowel een 'droge' als een 'natte' kant, is dat restaurant voor zowel wellness bezoekers in badjas als voor gasten in kleding toegankelijk. Zo kunt u voor, tijdens, of na uw bezoek aan Thermae 2000 genieten bij dit restaurant. 

In mei 2022 is restaurant, compleet met vernieuwingen, heropend. Met de zachte groene en roze kleuren, de vele planten en de knusse sfeer is genieten in dit restaurant geen probleem. U waant zich in een waar tropisch paradijs. Ga binnen zitten tussen het groen, of geniet op het buitenterras in de zon. Geniet van een heerlijk stukje "Limburgse vlaai", bestel een Poké Bowl als lunch of sluit de dag af met een licht diner. Alles kan bij restaurant Bread & Bites. Benieuwd naar de gerechten op de kaart? Klik op de button hieronder. 

Restaurant Bread & Bites

Powernap Pod

Tijd voor een powernap

Toe aan een powernap tijdens een dagje wellness? Dit kan met onze nieuwste aanwinst: de Powernap Pod. 

In deze Pod komt u binnen 20 minuten volledig tot rust. Deze cabine biedt de perfecte omstandigheden, waaroor u binnen no-time kan opladen. Wist u dat een dutje van 15 á 20 minuten voor een energie boost met positieve effecten op uw stemming, productiviteit, emoties, geheugen, concentratievermogen, en creativiteit zorgt?

Kies voor een van de vier programma's en kom volledig tot rust. Meer weten over deze aanwinst?

Powernap Pod

Powernap pod in rustruimte bij Thermae 2000
Vrouw knijpt haren uit in bubbelbad whirpool met uitzicht

Whirlpools

Kom volledig tot rust in onze whirlpools. Deze twee whirlpools bieden het mooiste uitzicht bij Thermae 2000; bubbelend kijkt u uit over heel Valkenburg en omgeving vanaf de Cauberg. Geniet in de zon, klets met een vriendin, of kijk eindeloos naar het uitzicht en de natuur. De perfecte toevoeging voor een mooie dag wellness!

Whirlpools