Thermae 2000 Logo

Let op, uw internetbrowser is verouderd

Onze website heeft gedetecteerd dat u gebruik maakt van een verouderde internetbrowser. Voor de beste gebruikerservaring en makkelijk & snel online boeken, raden we u aan uw browser te updaten. 

Via de knop 'update mijn browser' gaat u naar een externe website waar u de laatste versie van uw browser kunt updaten. 

Website alsnog bekijken Update mijn browser
Menu

Thermae vernieuwt

Een nieuwe weg, Thermae vernieuwt!

De zomer stond al in het teken van nieuw terrasmeubilair, een opgefrist Bread & Bites buffet en vernieuwde sauna's. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de 80-graden en eucalyptus sauna. Eind van de zomer zijn ook de nieuwe massageruimtes op de eerste verdieping boven de receptie en een splinternieuw Turks Stoombad met prachtige mozaïek aan de beurt. Wij nodigen u graag uit een keer een massage te proberen in onze nieuwe massageruimtes.

Fase 1 kleedruimte afgerond

Begin september zijn we reeds gestart met een volledige renovatie van onze kleedruimte en doorgang naar ons wellnesscentrum. Half oktober is fase 1 afgerond en geopend voor gebruik! Loop bij de receptie rechts naar beneden en maak direct gebruik van onze vernieuwde kleedruimte. Het tweede gedeelte van de vernieuwing wordt nu volop verbouwd.

Benieuwd hoe de vernieuwingen geworden zijn?

Reserveer direct één van onze Najaarsspecials incl. broodje naar keuze in Bread & Bites v.a. € 24,95 p.p. Om uw dagje wellness uit te breiden kunt u ook kiezen voor een luxere Najaarsspecial waar u de optie heeft  voor een ontspannende wellness massage in de nieuwe massageruimtes Daylight. Liever nog een dagje extra relaxen? Reserveer dan één van de Najaarsspecials met overnachting incl. broodje v.a. € 89,50 p.p. Ook hier kunt u uw reservering uitbreiden met een massage.

Bekijk alle Najaarsspecials & reserveer direct »

Kleedruimtes en doorloopdouches

Begin september zijn we reeds gestart met een volledige renovatie
van onze kleedruimtes en doorloopdouches. De eerste fase is afgerond! Kom zelf een kijkje nemen bij de vernieuwde kleedruimte aan de rechterkant. Op dit moment wordt er hard aan het tweede gedeelte van de kleedruimte. Op deze afbeelding vindt u een kleine impressie.

Bread & Bites buffet

Met een nieuw likje verf en vernieuwd mubilair is Bread & Bites weer helemaal opgefrist. Neem een kijkje en voel de nieuwe sfeer van ons buffetrestaurant.

Massageruimtes Daylight

De massageruimtes zijn compleet gerestyled en ogen extra rust uit. Met een ontspannen muziekje op de achtergrond kunt u optimaal genieten van een massage.

Kom langs en test onze nieuwe massageruimtes uit met een ontspannende wellness massage.

Reserveer direct »

Turks stoombad

De vernieuwing van het Turks stoombad is in volle gang. De mozaïek steentjes worden beetje bij beetje geplaatst en geven een compleet nieuwe uitstraling aan het stoombad. Nog even wachten en dan kunt u weer genieten van het Turks stoombad.

Veelgestelde vragen

Is er overlast van de bouwwerkzaamheden?
De grote werkzaamheden zullen buiten openingstijd plaatsvinden. Hierdoor ondervindt u zo min mogelijk overlast van de bouwwerkzaamheden.

Is het saunagedeelte nog bereikbaar?
Ja het saunagedeelte blijft bereikbaar. Alleen het Turks stoombad is tijdelijk buiten gebruik. Het bovenste saunagedeelte is buitenlangs en via Restaurant Senses bereikbaar, u kunt de bewegwijzering volgen.

Blijven er voldoende kleedhokjes en lockers beschikbaar?
Bij het vernieuwen van de kleedruimte is rekening gehouden met het aantal kleedhokjes en lockers. Er zijn extra lockers geplaatst zodat u uw spullen veilig kunt opbergen.

Heeft u de bewonersupdate van Valkenburg ontvangen?

Klik op onderstaande button en maak direct uw reservering om de ontwikkelingen met eigen ogen bekijken.

Meer info & reserveren bewonersupdate »

Reserveren Boek nu
x

Vragen of feedback over het reserveren op onze nieuwe site? Bel 043-6092000. Wij helpen graag verder.

Hulp nodig?

Sitemap