Thermae 2000 Logo

Let op, uw internetbrowser is verouderd

Onze website heeft gedetecteerd dat u gebruik maakt van een verouderde internetbrowser. Voor de beste gebruikerservaring en makkelijk & snel online boeken, raden we u aan uw browser te updaten. 

Via de knop 'update mijn browser' gaat u naar een externe website waar u de laatste versie van uw browser kunt updaten. 

Website alsnog bekijken Update mijn browser
Menu

Thermae vernieuwt

Een nieuwe weg, Thermae vernieuwt!

De zomer stond al in het teken van nieuw terrasmeubilair, een opgefrist Bread & Bites buffet en vernieuwde sauna's. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de 80-graden en eucalyptus sauna. De herfst blijft niet achter en de nieuwe massageruimtes op de eerste verdieping boven de receptie en het Turks Stoombad is splinternieuw met prachtig mozaïek. Wij nodigen u graag uit een keer een massage te proberen in onze nieuwe massageruimtes.

Benieuwd hoe de vernieuwingen geworden zijn?

Reserveer direct één van onze Najaarsspecials incl. broodje naar keuze in Bread & Bites v.a. € 24,95 p.p. Om uw dagje wellness uit te breiden kunt u ook kiezen voor een luxere Najaarsspecial waar u de optie heeft  voor een ontspannende wellness massage in de nieuwe massageruimtes Daylight. Liever nog een dagje extra relaxen? Reserveer dan één van de Najaarsspecials met overnachting incl. broodje v.a. € 89,50 p.p. Ook hier kunt u uw reservering uitbreiden met een massage.

Bekijk alle Najaarsspecials & reserveer direct »

Kleedruimtes en doorloopdouches

Begin september zijn we reeds gestart met een volledige renovatie van onze kleedruimte en doorgang naar ons wellnesscentrum. Met trots kunnen we melden dat de kleedruimte helemaal is afgerond. Kom zelf een kijkje nemen bij de vernieuwde kleedruimte. Op deze afbeelding vindt u een kleine impressie.

Turks stoombad

Het is zover, het Turks stoombad is klaar voor gebruik. Wist u dat het mozaïk van het stoombad onze verbondenheid met de natuur laat zien? Aan de onderkant is het mozaïek in bruintinten zoals de kleigrond, die gaan langzaam over in het groen van gras en daarna gaat het over in blauwe lucht en zonnestralen.

Bread & Bites buffet

Met een nieuw likje verf en vernieuwd mubilair is Bread & Bites weer helemaal opgefrist. Neem een kijkje en voel de nieuwe sfeer van ons buffetrestaurant.

Massageruimtes Daylight

De massageruimtes zijn compleet gerestyled en ogen extra rust uit. Met een ontspannen muziekje op de achtergrond kunt u optimaal genieten van een massage.

Kom langs en test onze nieuwe massageruimtes uit met een ontspannende wellness massage.

Reserveer direct »

Veelgestelde vragen

Waar worden de activiteiten gehouden nu het oefenbad gesloten is?
ThermaeMotion vervalt tijdelijk in verband met de verbouwing van het oefenbad. Floaten wordt in het warme thermaal bad gehouden. ThermaeMotion wordt vervangen door floaten.

Heeft u de bewonersupdate van Valkenburg ontvangen?

Klik op onderstaande button en maak direct uw reservering om de ontwikkelingen met eigen ogen bekijken.

Meer info & reserveren bewonersupdate »

Reserveren Boek nu
x

Vragen of feedback over het reserveren op onze nieuwe site? Bel 043-6092000. Wij helpen graag verder.

Hulp nodig?

Sitemap