Home


In week 31 werd ons nieuwe buitengebied met terrasvormige ligweide én twee whirlpools met uitzicht over het Heuvelland geopend. Lees het nieuwsbericht hier.

 
De afgelopen tijd hebben er binnen Thermae 2000 vele vernieuwingen plaatsgevonden. Van splinternieuwe kleedruimtes, sanitair en toiletten tot de volledig gerenoveerde sauna’s, het vernieuwde oefenbad, de coatings van de baden, vernieuwing van de horeca outlets, en als groot project de nieuwe Skin & Body Care vleugel. Tevens werden in mei 2019 twee luxe jacuzzi suites in de top van de hotel piramide geopend en in juli een nieuw buitengebied in het saunagedeelte met terrasvormige ligweide en whirlpools.

Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan een aantal grote projecten om onze faciliteiten te vernieuwen én uit te breiden:

Panoramagebouw met panoramasauna, rustruimtes en zonneterras

De grootste uitbreiding in het buitengebied is een volledig nieuw gebouw met een grote panoramasauna en vele rustruimtes. Om dit project te realiseren, zal een deel van de ligweide niet toegankelijk zijn voor gasten. Inmiddels is al goed zichtbaar hoe het panoramagebouw er uit komt te zien. 

Naar verwachting mogen we onze nieuwe faciliteiten dit najaar openen. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen via deze pagina én volg ons op social media!

Bouwupdate | Panoramagebouw & whirlpools

Meer updates bekijken? Ga naar ons YouTube-kanaal.

Zien welke vernieuwingen nog meer hebben plaatsgevonden? Klik op 'Lees meer'!

Bekijk hieronder de afgeronde vernieuwingen:

 

Buitengebied vernieuwingen

Nieuw buitengebied

Het nieuwe buitengebied in het saunagedeelte is de perfecte plek om na een saunagang uit te rusten en te genieten van de mooie omgeving. De ligweide is ingedeeld in terrassen en er zijn twee nieuwe whirlpools geplaatst met prachtig uitzicht over het Limburgse Heuvellandschap.

Thermae_vernieuwt_jacuzzi_suites

Jacuzzi suites

In de gloednieuwe suites met jacuzzi en infrarood douche geniet je van het mooiste uitzicht over de Cauberg.

Vernieuwingen SBC

Skin & Body Care

De complete vleugel is opnieuw opgebouwd waarbij een luxe ontvangstruimte, zes behandelruimtes, drie fysiotherapieruimtes en een fitnesszaal zijn gerealiseerd. Ons team van specialisten staat klaar om u in de watten te leggen!

Reserveer direct »

560x382 Vernieuwingen senses

Restaurant Senses

Boven het saunalandschap ervaart u een ontspannen sfeer dankzij het nieuwe, warme interieur. Ontspan op de bank bij het haardvuur met een kop koffie met Limburgse vlaai of geniet van comfort food uit een bowl.

Vernieuwingen Pure

Restaurant Pure

Het restaurant is voorzien van een compleet nieuw interieur en een gloednieuw foodconcept. In Restaurant Pure geniet u van een culinair diner met uitzicht op het Limburgse Heuvelland.