Shopping Cart Pixel
Menu

Thermae vernieuwt

Om de kwaliteit te waarborgen, wordt er bij Thermae 2000 constant vernieuwd. De afgelopen tijd hebben er binnen Thermae 2000 vele vernieuwingen plaatsgevonden. Van splinternieuwe kleedruimtes, sanitair en toiletten tot de volledig gerenoveerde sauna’s, het vernieuwde oefenbad, de coatings van de baden, vernieuwing van de horeca outlets, en als groot project de nieuwe Skin & Body Care vleugel.Nieuwe Skin & Body Care

Afgelopen juni werd de nieuwe Skin & Body Care salon geopend. De salon heeft een grondige metamorfose ondergaan waarbij de vleugel volledig is gerenoveerd. Met een luxe ontvangstruimte, zes skincare behandelruimtes, drie fysiotherapie behandelkamers en een gloednieuwe fitnessruimte vormt de Skin & Body Care een ware toevoeging op uw dagje wellness. Ook is het skincare aanbod vernieuwd en uitgebreid met nieuwe behandelingen. Zo kunt u genieten van een natuurlijke lichaamsbehandeling met rozenblaadjes, lavendel of brandnetel of van een gezichtsbehandeling met eigen verorgingslijn Thermae For Me. Nieuwsgierig geworden? Boek uw behandeling in onze schoonheidssalon »

Zien welke vernieuwingen nog meer hebben plaatsgevonden? Klik op 'Lees meer'!

Bekijk hieronder de afgeronde vernieuwingen:

Buitenbad

Het warme buitenbad is volledig voorzien van een nieuwe coating. Klaar voor het nieuwe seizoen: lekker dobberen in warm thermaal water!

Skin & Body Care

De complete vleugel is opnieuw opgebouwd waarbij een luxe ontvangstruimte, zes behandelruimtes, drie fysiotherapieruimtes en een fitnesszaal zijn gerealiseerd. Ons team van specialisten staat klaar om u in de watten te leggen!

Reserveer direct »

Loungebar

Met het nieuwe interieur in de Loungebar waant u zich in een urban jungle. Geniet van een ijsje, cocktail of Limburgse hepkes!

Restaurant Senses

Boven het saunalandschap ervaart u een ontspannen sfeer dankzij het nieuwe, warme interieur. Ontspan op de bank bij het haardvuur met een kop koffie met Limburgse vlaai of geniet van comfort food uit een bowl.

Restaurant Pure

Het restaurant is voorzien van een compleet nieuw interieur en een gloednieuw foodconcept. In Restaurant Pure geniet u van een culinair diner met uitzicht op het Limburgse Heuvelland.

Binnenbad

Het thermale binnenbad is samen met de drie whirlpools en het Lotusbad helemaal opnieuw gecoat. Na drie weken hard werken is het binnenbad weer gevuld en klaar om uw dagje wellness helemaal compleet te maken.

Oefenbad

Het oefenbad is van top tot teen vernieuwd. Het plafond is helemaal opnieuw erin gezet, het bad is opnieuw gecoat en de toiletten zijn vernieuwd. Daarnaast zijn we bezig met verschillende kleuren licht die een extra dimensie zullen geven aan de activiteiten floaten en ThermaeMotion.

Stuga sauna

De Stuga sauna is weer helemaal nieuw en klaar voor gebruik! Het interieur van de sauna is compleet vervangen en kan er weer een hele tijd tegenaan.

Tuli sauna

De Tuli sauna is weer helemaal vernieuwd! Kom snel eens een kijkje nemen en geniet van het rustig knapperende vuurtje in het midden van de sauna.

Kleedruimtes en doorloopdouches

Met trots kunnen we melden dat de kleedruimte helemaal is afgerond. De kleedruimte en doorgang naar ons wellnesscentrum zijn volledig gerenoveerd. Kom zelf een kijkje nemen bij de vernieuwde kleedruimte. Op deze afbeelding vindt u een kleine impressie.

Turks stoombad

Het is zover, het Turks stoombad is klaar voor gebruik. Wist u dat het mozaïek van het stoombad onze verbondenheid met de natuur laat zien? Aan de onderkant is het mozaïek in bruintinten zoals de kleigrond, die gaan langzaam over in het groen van gras en daarna gaat het over in blauwe lucht en zonnestralen.

Massageruimtes Daylight

De massageruimtes zijn compleet gerestyled en ogen extra rust uit. Met een ontspannen muziekje op de achtergrond kunt u optimaal genieten van een massage.

Kom langs en test onze nieuwe massageruimtes uit met een ontspannende wellness massage.

Reserveer direct »

Bread & Bites buffet

Met een nieuw likje verf en vernieuwd meubilair is Bread & Bites weer helemaal opgefrist. Neem een kijkje en voel de nieuwe sfeer van ons buffetrestaurant.

   

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Boek nu
Meer