Thermae 2000 vernieuwt

Thermae 2000 focust zich in de toekomstplannen helemaal op haar onderscheidend vermogen. Los van het unieke water met het certificaat ‘Ursprunglich Rein’ en de architectuur van het gebouw, heeft Thermae 2000 een ligging die niet te evenaren is. Met de Cauberg als icoon, wordt de ligging in toeristisch Valkenburg als belangrijk instrument ingezet in het vernieuwingsplan.

Thermae 2000 is constant op zoek naar nieuwe ideeën voor vernieuwingen en verbeteringen, om zo de ervaring voor de gast nóg unieker en ontspannender te maken. Op deze pagina staan alle nieuwste aanwinsten van Thermae 2000.

Wijnbaden

Onze nieuwste aanwinst: Wijnbaden van Thermae 2000. In april 2022 heeft Thermae 2000 maar liefst twee wijnbaden geopend. Deze opening kwam groots in het nieuws, zowel nationaal als internationaal, bij media als &C, EditieNL, Radio2, de Limburger en veel meer. 

In deze wijnbaden maakt u kennis met Vino Therapy. Neem plaats in het bubbelende wijnbad gevuld met druivenpulp van de Monarch, druivenpitolie en Calendula. Geniet van het uitzicht over het Limburgse heuvelland met een glasje lokale wijn van wijndomein St. Martinus uit Vijlen en ontspan. Benieuwd naar deze unieke aanwinst?

Wijnbaden

Glas rode wijn in wijnbad met wijnpulp in het water.
Restaurant Bread & Bites met tafels, groene banken en planten.

Bread & Bites

Wellicht al bekend: restaurant Bread & Bites. Vanaf Bread & Bites kijkt u uit op de thermale baden óf neemt u plaats op het terras. Met zowel een 'droge' als een 'natte' kant, is dat restaurant voor zowel wellness bezoekers in badjas als voor gasten in kleding toegankelijk. Zo kunt u voor, tijdens, of na uw bezoek aan Thermae 2000 genieten bij dit restaurant. 

In mei 2022 is restaurant, compleet met vernieuwingen, heropend. Met de zachte groene en roze kleuren, de vele planten en de knusse sfeer is genieten in dit restaurant geen probleem. U waant zich in een waar tropisch paradijs. Ga binnen zitten tussen het groen, of geniet op het buitenterras in de zon. Geniet van een heerlijk stukje "Limburgse vlaai", bestel een Poké Bowl als lunch of sluit de dag af met een licht diner. Alles kan bij restaurant Bread & Bites. Benieuwd naar de gerechten op de kaart? Klik op de button hieronder. 

Restaurant Bread & Bites

Powernap Pod

Toe aan een powernap tijdens een dagje wellness? Dit kan met onze nieuwste aanwinst: de Powernap Pod. 

In deze Pod komt u binnen 20 minuten volledig tot rust. Deze cabine biedt de perfecte omstandigheden, waaroor u binnen no-time kan opladen. Wist u dat een dutje van 15 á 20 minuten voor een energie boost met positieve effecten op uw stemming, productiviteit, emoties, geheugen, concentratievermogen, en creativiteit zorgt?

Kies voor een van de vier programma's en kom volledig tot rust. Meer weten over deze aanwinst?

Powernap Pod

Powernap pod in rustruimte bij Thermae 2000
Vrouw knijpt haren uit in bubbelbad whirpool met uitzicht

Whirlpools

Kom volledig tot rust in onze whirlpools. Deze twee whirlpools bieden het mooiste uitzicht bij Thermae 2000; bubbelend kijkt u uit over heel Valkenburg en omgeving vanaf de Cauberg. Geniet in de zon, klets met een vriendin, of kijk eindeloos naar het uitzicht en de natuur. De perfecte toevoeging voor een mooie dag wellness!

Whirlpools