Thermae 2000 Logo

Let op, uw internetbrowser is verouderd

Onze website heeft gedetecteerd dat u gebruik maakt van een verouderde internetbrowser. Voor de beste gebruikerservaring en makkelijk & snel online boeken, raden we u aan uw browser te updaten. 

Via de knop 'update mijn browser' gaat u naar een externe website waar u de laatste versie van uw browser kunt updaten. 

Website alsnog bekijken Update mijn browser
Menu

Thermae vernieuwt

Een nieuwe weg, Thermae vernieuwt!

De zomer stond al in het teken van nieuw terrasmeubilair, een opgefrist Bread & Bites buffet en vernieuwde sauna's. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de 80-graden en eucalyptus sauna. Eind van de zomer zijn ook de nieuwe massageruimtes op de eerste verdieping boven de receptie en een splinternieuw Turks Stoombad met prachtige mozaïek aan de beurt. Wij nodigen u graag uit een keer een massage te proberen in onze nieuwe massageruimtes. Begin september zijn we reeds gestart met een volledige renovatie van onze kleedruimte en doorgang naar ons wellnesscentrum.

Bread & Bites buffet

Met een nieuw likje verf en vernieuwd mubilair is Bread & Bites weer helemaal opgefrist. Neem een kijkje en voel de nieuwe sfeer van ons buffetrestaurant.

Massageruimtes Daylight

De massageruimtes zijn compleet gerestyled en ogen extra rust uit. Met een ontspannen muziekje op de achtergrond kunt u optimaal genieten van een massage. Kom langs en test onze nieuwe massageruimtes uit.

Turks stoombad

De vernieuwing van het Turks stoombad is in volle gang. De mozaïek steentjes worden beetje bij beetje geplaatst en geven een compleet nieuwe uitstraling aan het stoombad. Nog even wachten en dan kunt u weer genieten van het Turks stoombad.

   

Heeft u de bewonersupdate van Valkenburg ontvangen?

In combinatie met uw bewonersupdate kaart kunt u hier een gratis dagentree reserveren. Kom de ontwikkelingen met eigen ogen bekijken.

Reserveer hier: gratis Valkenburg entree »

Reserveren Boek nu
x

Vragen of feedback over het reserveren op onze nieuwe site? Bel 043-6092000. Wij helpen graag verder.

Hulp nodig?

Sitemap