Home

Vernieuwingen

De afgelopen tijd hebben er binnen Thermae 2000 vele vernieuwingen plaatsgevonden. Van splinternieuwe kleedruimtes, sanitair en toiletten tot de volledig gerenoveerde sauna’s, het vernieuwde oefenbad, de coatings van de baden, vernieuwing van de horeca outlets, en als groot project de nieuwe Skin & Body Care vleugel. Tevens werden in mei 2019 twee luxe jacuzzi suites in de top van de hotel piramide geopend en in juli een nieuw buitengebied in het saunagedeelte met terrasvormige ligweide en whirlpools.

NU GEOPEND: INFINITUM 

7 verschillende area’s bieden belevenissen in actieve en passieve rust met als kloppend hart de panoramasauna waar dagelijks opgietingen door professionele saunameesters worden verzorgd. Lees meer >

Zien welke vernieuwingen nog meer hebben plaatsgevonden? Klik op 'Lees meer'!

 

Buitengebied vernieuwingen

Nieuw buitengebied

Het nieuwe buitengebied in het saunagedeelte is de perfecte plek om na een saunagang uit te rusten en te genieten van de mooie omgeving. De ligweide is ingedeeld in terrassen en er zijn twee nieuwe whirlpools geplaatst met prachtig uitzicht over het Limburgse Heuvellandschap.

Thermae_vernieuwt_jacuzzi_suites

Jacuzzi suites

In de gloednieuwe suites met jacuzzi en infrarood douche geniet je van het mooiste uitzicht over de Cauberg.

Vernieuwingen SBC

Skin & Body Care

De complete vleugel is opnieuw opgebouwd waarbij een luxe ontvangstruimte, zes behandelruimtes, drie fysiotherapieruimtes en een fitnesszaal zijn gerealiseerd. Ons team van specialisten staat klaar om u in de watten te leggen!

Reserveer direct »

560x382 Vernieuwingen senses

Restaurant Senses

Boven het saunalandschap ervaart u een ontspannen sfeer dankzij het nieuwe, warme interieur. Ontspan op de bank bij het haardvuur met een kop koffie met Limburgse vlaai of geniet van comfort food uit een bowl.

Vernieuwingen Pure

Restaurant Pure

Het restaurant is voorzien van een compleet nieuw interieur en een gloednieuw foodconcept. In Restaurant Pure geniet u van een culinair diner met uitzicht op het Limburgse Heuvelland.

560x382 Vernieuwingen kleedruimtes

Kleedruimtes

De kleedruimtes, kluisjes en het sanitair zijn in 2016 volledig vernieuwd.