Menu

Thermae vernieuwt

Een nieuwe weg, Thermae vernieuwt!

De zomer stond al in het teken van nieuw terrasmeubilair, een opgefrist Bread & Bites buffet en vernieuwde sauna's. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de 80-graden en eucalyptus sauna. De herfst blijft niet achter en de nieuwe massageruimtes op de eerste verdieping boven de receptie en het Turks Stoombad is splinternieuw met prachtig mozaïek. Wij nodigen u graag uit een keer een massage te proberen in onze nieuwe massageruimtes. Nog voordat de winter is begonnen is de omkleedruimte ook helemaal klaar. Kom snel een kijkje nemen!

 

Oefenbad

Het oefenbad is van top tot teen vernieuwt. Het plafond is helemaal opnieuw erin gezet, het bad is opnieuw gecoat en de toiletten zijn vernieuwt. Daarnaast zijn we bezig met verschillende kleuren licht die een extra dimensie zullen geven aan de activiteiten floaten en ThermaeMotion.

Stuga sauna

De Stuga sauna is weer helemaal nieuw en klaar voor gebruik! Het interieur van de sauna is compleet vervangen en kan er weer een hele tijd tegenaan.

Tuli sauna

De Tuli sauna is weer helemaal vernieuwt! Kom snel eens een kijkje nemen en geniet van het rustig knapperende vuurtje in het midden van de sauna.

Kleedruimtes en doorloopdouches

Met trots kunnen we melden dat de kleedruimte helemaal is afgerond. De kleedruimte en doorgang naar ons wellnesscentrum zijn volledig gerenoveerd. Kom zelf een kijkje nemen bij de vernieuwde kleedruimte. Op deze afbeelding vindt u een kleine impressie.

Turks stoombad

Het is zover, het Turks stoombad is klaar voor gebruik. Wist u dat het mozaïk van het stoombad onze verbondenheid met de natuur laat zien? Aan de onderkant is het mozaïek in bruintinten zoals de kleigrond, die gaan langzaam over in het groen van gras en daarna gaat het over in blauwe lucht en zonnestralen.

Massageruimtes Daylight

De massageruimtes zijn compleet gerestyled en ogen extra rust uit. Met een ontspannen muziekje op de achtergrond kunt u optimaal genieten van een massage.

Kom langs en test onze nieuwe massageruimtes uit met een ontspannende wellness massage.

Reserveer direct »

Bread & Bites buffet

Met een nieuw likje verf en vernieuwd mubilair is Bread & Bites weer helemaal opgefrist. Neem een kijkje en voel de nieuwe sfeer van ons buffetrestaurant.

 

 

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Boek nu
Meer