Wellness giftcard bij Thermae 2000

Een wellnessbon voor echte ontspanning

Wilt u een keer iemand verrassen met een leuk cadeau? Geef dan eens een wellness giftcard van Thermae 2000 cadeau. Met een wellness cadeaubon van Thermae 2000 geeft u een echte beleving cadeau! Geniet van de vele wellness faciliteiten. Van de vele heerlijke sauna’s, tot de verkwikkende thermale baden. Één ding is zeker: met een wellnessbon van Thermae 2000 komt u heerlijk tot rust! .

Koop uw cadeaubonnen online en ontvang deze binnen enkele minuten in uw mailbox. Wilt u uw cadeau personaliseren? Voeg een persoonlijke boodschap toe en maak dit bijzondere geschenk nog unieker. Uw berichtje zal op de cadeaubon worden vermeld.

  • Makkelijk online te bestellen
  • Direct in uw mailbox
  • Onbeperkt geldig

Bestellen >

Een all-round wellness giftcard

Een cadeaubon geven is natuurlijk erg leuk, maar een cadeaubon krijgen is misschien wel leuker. Maar waarop kunt u onze wellnessbonnen nu inleveren? De keuze is helemaal aan u! Wilt u graag thuis uw huid goed blijven verzorgen, kies dan voor de producten van Thermae for me, verrijkt met ons eigen thermale water. Of plan een etentje in Restaurant Pure en geniet van het prachtige uitzicht tijdens uw 3-, 4- of zelfs 5-gangen diner. Natuurlijk kunt u uw cadeaubon op alle behandelingen, dagarrangementen, hotelarrangementen en entrees inleveren bij Thermae 2000.

Heeft u een wellness cadeaubon ontvangen?

U kunt wellness cadeaubonnen van Thermae 2000 met een waarde (in euro's) op de website inleveren bij het maken van uw reservering. Bij de laatste stap van de reservering kunt u na het invullen van uw gegevens de cadeaubon verzilveren d.m.v. de barcode.

Verwen een dierbaar iemand met een voucher of cadeaubon!

Ga naar shop

Ontspan op de Cauberg

met onze speciale arrangementen

After Work Dinner Special

vanaf 44,95p.p.
Meer informatie

Spa & Relax arrangement

vanaf 59,50p.p.
Meer informatie

Culinaire nazomer hotelspecial

vanaf 0,00p.p.
Meer informatie

Hierboven zijn enkele actuele arrangementen uitgelicht.
Bekijk ook eens ons complete overzicht met alle verschillende arrangementen.

Alle arrangementen