Geef ontspanning cadeau

Geef een echte belevenis cadeau! Koop uw cadeaubonnen online en ontvang deze binnen enkele minuten in uw mailbox. Wilt u uw cadeau personaliseren? Voeg een persoonlijke boodschap toe en maak dit bijzondere geschenk nog unieker. Uw berichtje zal op de cadeaubon worden vermeld.

  • Makkelijk online te bestellen
  • Direct in uw mailbox
  • Onbeperkt geldig

Kies zelf de inhoud van uw cadeau

Een cadeaubon geven is natuurlijk erg leuk, maar een cadeaubon krijgen is misschien wel leuker. Maar waarop kunt u onze wellnessbonnen nu inleveren? De keuze is helemaal aan u! Wilt u graag thuis uw huid goed blijven verzorgen, kies dan voor de producten van Thermae for me, verrijkt met ons eigen thermale water. Of plan een etentje in Restaurant Pure en geniet van het prachtige uitzicht tijdens uw 3-, 4- of zelfs 5-gangen diner. Natuurlijk kunt u uw cadeaubon op alle behandelingen, dagarrangementenhotelarrangementen en entrees inleveren bij Thermae 2000.

Heeft u een wellness cadeaubon ontvangen?

U kunt cadeaubonnen met een waarde (in euro's) op de website inleveren bij het maken van uw reservering. Bij de laatste stap van de reservering kunt u na het invullen van uw gegevens de cadeaubon verzilveren d.m.v. de barcode.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen, neem dan contact met ons op. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.

Verwen een dierbaar iemand met een voucher of cadeaubon!

Koop uw giftcard

Pure ontspanning op de top van de Cauberg

met onze speciale arrangementen

Alle arrangementen