Massages

Thermae Massage Ritual

Ontdek dit bijzondere massageritueel op een zandbed. Het warme zand in het massagebed voelt aangenaam en heeft bovenal een verlichtende werking tegen reuma, herniaklachten, ischias, doorbloedingsproblemen, stijfheid/verkramping en vermoeidheidssymptomen. Het warme zand stimuleert een natuurlijk ligging en heeft geen onaangename druk, zelfs niet wanneer het zand helemaal wordt aangedrukt voor een optimale ligging. Het zand is heel vormbaar, voelt prettig en zorgt mede voor soepele spieren en een minder stijf gevoel. Een behandeling op een Quarts Zandbed wordt door vele reumapatiënten als verlichtend ervaren. 

Stempelmassage

Bij de Thermae Massage Ritual behandeling hoort een stempelmassage, uitgevoerd met speciale Quartszandstempels. Deze stempels hebben een aangename temperatuur. Een unieke ervaring van heerlijk liggen gecombineerd met een heerlijke massage van het hele lichaam.

Behandelingsduur: 50 minuten

Neem contact met ons op via het contactformulier voor vragen, opmerkingen en suggesties. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.