Lichaamsbehandelingen

Indiase hoofdmassage

De ideale massage bij een stijve nek of schouders, vermoeide ogen en hoofdpijn. Met deze massage wordt uw nachtrust bevorderd en worden stress en vermoeidheid verdreven.

Wat is een Indiase hoofdmassage?

De Indiase hoofdmassage is de perfecte oplossing voor een stijve nek of schouders, vermoeide ogen en hoofdpijn. Met deze massage wordt uw nachtrust bevorderd en worden stress en vermoeidheid verdreven. Er bevinden zich veel zenuwuiteinden in het gezicht en de schedel, waardoor deze gebieden heel gevoelig zijn. De zachte aanrakingen van uw hoofd, nek en schouders hebben een ontspannende werking en laten zorgen verdwijnen.

Hoe gaat deze massage behandeling in zijn werk? Door middel van zachte én stevige massagebewegingen worden verschillende blokkades en vermoeidheid opgeheven. 25 minuten lang krijgt uw lichaam de rust en aandacht die het verdient na alle stress en vele spanning. Breid uw wellnessdag in Limburg uit met extra ontspanning en geef uzelf een massage behandeling cadeau.

Online €5,- korting

Wanneer u online een behandeling toevoegt aan uw reservering bespaart u €5,- per behandeling. Dit kan door in de reservering een behandeling toe te voegen, of achteraf in uw persoonlijke account te kiezen uit één van de gezichts- of lichaamsbehandelingen.

Neem contact met ons op via dit contactformulier voor vragen, opmerkingen en suggesties. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.


Verwerkt in de volgende arrangementen:

Spa en Relax Dagarrangement

vanaf € 84,00

Spa en Relax hotelarrangement

vanaf € 149,00