Gezichtsbehandelingen

Thermae For Me - Anti-age Caviar Special 80 min.

De behandelingen met onze eigen huidverzorgingsproducten van Thermae for me zijn zeer exclusief. Met deze lijn heeft Thermae 2000 een absolute primeur. Het geheim? Thermaal water! Thermaal water biedt ons sinds de oertijd gezondheid en schoonheid. Doordat het water door verschillende grondlagen is gesijpeld, zit het boordevol sporen en mineralen die bijzonder goed zijn voor de huid. Het anti-stress mineraal magnesium maakt de huid rustig, calcium zorgt voor versteviging, natrium heeft naast een hydraterende ook een genezende werking en sulfaat zorgt voor gezonde en flexibele cellen. 

Deze anti-aging behandeling van 80 minuten is een boost voor de huid. De behandeling bestaat uit dieptereiniging, peeling, epileren, evt. harsen, een gelaatsmassage met serums die hoge concentratie werkstoffen bevatten en een anti-aging algenmasker. Tijdens het inwerken van het masker worden uw handen gemasseerd met een voedende crème. De behandeling eindigt met een dagverzorging.

Hyaluron, het perfecte anti-aging serum

De opeenvolgende laagjes van de verschillende serums met hoge concentraties werkstoffen zorgen voor een ware oppepper, net name Hyaluron is goud waard voor de huid. Hyaluron is een bestanddeel dat van nature voorkomt in de huid en in het bindweefsel. Het is een van de belangrijkste bouwstoffen van het lichaam doordat het vocht kan vasthouden. Dit wonderingrediënt moeten we zolang mogelijk proberen vast te houden maar naarmate we ouder worden gaat de productie ervan steeds langzamer. De werkzame stoffen van o.a. het absolute hyaluron serum van eigen verzorgingslijn Thermae For Me geeft een boost aan de huid. 

 

Neem contact met ons op via dit contactformulier voor vragen, opmerkingen en suggesties. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.