Gezichtsbehandelingen

Thermae For Me - Anti-age Caviar Special 80 min.

Deze anti-aging behandeling van 80 minuten is een hoogwaardige boost voor de huid. Ideaal voor de vermoeide, rijpere huid of een huidtype wat iets meer stimulans kan gebruiken. De behandeling bestaat uit dubbele reiniging, enzymen peeling, die de huid voorbereiden op de opvolgende werkstoffen. Inclusief epileren, evt. harsen en verven van de wenkbrauwen.

Tijdens de behandeling ligt voornamelijk de focus op het vertragen van huidveroudering en het verbeteren van de huidstructuur / huidconditie. Exclusieve werkstoffen, waaronder hyaluronzuur, sluizen wij in de huid met hoogfrequentie apparatuur. Hoogfrequentie is een methode om werkstoffen tot in de dieper gelegen huidlagen te pulseren met fijne stroomgolven en ozontherapie. Het verhoogt de immuniteit, werkt ontstekingsremmend, verbetert de doorlaatbaarheid van de huid en bevordert de aanmaak van nieuwe gezonde cellen. De huid wordt getriggerd om zich te verjongen door de stimulans van de fijne spieren in het gelaat. Tevens werkt de hoogfrequentiebehandeling drainerend en ontgiftend.

De methode wordt uitgevoerd met een glazen canule die gekoppeld is aan het apparaat. Deze wordt met een zachte, stimulerende beweging over het gelaat bewogen, waar de huid reeds voorzien is van een combinatie van werkstoffen.

De behandeling wordt voorgezet met een ontspannende en stimulerende gelaatsmassage met een exclusieve caviar crème. De unieke werkstoffen van de caviaar hebben een diep voedende werking waar het vertragen van huidveroudering en diepe hydratatie voorop staan. Aansluitend wordt er gewerkt met een speciaal algenmasker. Het masker is één van de beste maskers op de markt! Het wordt in vloeibare vorm aangebracht en veranderd in een flexibel “ rubber “ masker waardoor de “magie “ontstaat. Door het tijdelijk afsluiten van de huid, verwijden de poriën waardoor de eerder aangebrachte werkstoffen nog beter door de huid worden opgenomen. In combinatie met de zee-mineralen zorgt dit voor een ultieme verzorging en belevenis.

Tijdens het inwerken van het masker worden uw handen eveneens gemasseerd met onze luxe caviar crème. De behandeling eindigt met serums, oogcrème een dagverzorging.

Thermae For Me

De behandelingen met onze eigen huidverzorgingsproducten van Thermae For Me zijn zeer exclusief. Met deze lijn heeft Thermae 2000 een absolute primeur. Het geheim? Thermaal water! Thermaal water biedt ons sinds de oertijd gezondheid en schoonheid. Doordat het water door verschillende grondlagen is gesijpeld, zit het boordevol sporen en mineralen die bijzonder goed zijn voor de huid. Het anti-stress mineraal magnesium maakt de huid rustig, calcium zorgt voor versteviging, natrium heeft naast een hydraterende ook een genezende werking en sulfaat zorgt voor gezonde en flexibele cellen. 

 De producten van Thermae For Me zijn tevens verkrijgbaar in de salon en online in de shop.

Online €5,- korting

Wanneer u online een behandeling toevoegt aan uw reservering bespaart u €5,- per behandeling. Dit kan door in de reservering een behandeling toe te voegen, of achteraf in uw persoonlijke account te kiezen uit één van de gezichts- of lichaamsbehandelingen.

Neem contact met ons op via dit contactformulier voor vragen, opmerkingen en suggesties. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.