Workshops

Workshop Mindfulness

Leer op structurele wijze omgaan met de onvermijdelijke stress van het dagelijks leven. Tijdens de workshop Mindfulness leert U omgaan met de dagelijkse stress op een structurele manier om zo klachten van vermoeidheid en stress weg te nemen. Want naast lichamelijke ontspanning heeft ook uw geest ontspanning nodig. Deze balans kunt u vinden via de workshop Mindfulness.

U kent het ongetwijfeld. Uw dagen zitten vol met rennen en vliegen. Er moet van alles en alles moet snel. Op deze manier rennen wij onszelf vaak letterlijk voorbij. Het resultaat is klachten als moeheid, irritatie, futloosheid of stress. In feite komen al deze problemen voort uit onbalans. Zonder zweverig te willen zijn, kunnen we constateren dat lichaam en geest op dat moment niet met elkaar in evenwicht zijn. Het is goed om van tijd tot tijd stil te staan bij dit verschijnsel dat, iedereen die in deze heftige maatschappij meedraait, zal herkennen. Maar hoe doet u dat, stilstaan bij balans?

Wat is ontspanning?

Dat wij lichamelijk moeten ontspannen, erkennen we wel. Daarom valt TV kijken, winkelen of sporten voor ons ook onder 'ontspanning'. Echter is het niet alleen uw lichaam dat aan ontspannen toe is. Ook uw geest heeft op haar eigen manier rust nodig. Een goed afgestemde massage of beautybehandeling doet natuurlijk veel, maar naast lichamelijke verzorging besteden we nu ook aandacht aan de innerlijke balans, dit laatste middels de workshop Mindfulness.

Voor wie is de workshop Mindfulness?

Mindfulness is bedoeld voor mensen die graag op structurele wijze willen leren omgaan met de onvermijdelijke stress van het dagelijks leven. Binnen deze workshop leert u rust en helderheid binnen uzelf te vinden. De aangeleerde technieken bieden u veel steun, niet alleen in tijden van ontspanning, maar ook tijdens stress. U leert immers omgaan met onrust, zonder kopje onder te gaan. In plaats van voortdurend bezig te zijn met toekomstige doelen, leert u open te staan voor wat er nu is.

Wat kost de workshop?

Een mindfulness sessie duurt 50 minuten en kost €24,95 p.p.

Let op! Voor deze workshop is een minimaal aantal van 10 deelnemers vereist.

Online €5,- korting

Wanneer u online een behandeling toevoegt aan uw reservering bespaart u €5,- per behandeling. Dit kan door in de reservering een behandeling toe te voegen, of achteraf in uw persoonlijke account te kiezen uit één van de gezichts- of lichaamsbehandelingen.

Neem contact met ons op via dit contactformulier voor vragen, opmerkingen en suggesties. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.