Lichaamsbehandelingen

Wijnbad (privé wellness)

Baden in Limburgse wijn met uitzicht over het Heuvelland; dat klinkt te mooi om waar te zijn. Op de top van de Valkenburgse Cauberg is het  mogelijk. Thermae 2000 en Wijndomein St. Martinus bieden gezamenlijk een unieke en duurzame beleving door de wijnpulp die overblijft na het persen, te gebruiken om in te baden. De officiële term hiervoor is Vino Therapy en dat is naast heel bijzonder ook nog eens gezond.

Deze splinternieuwe wellness-ervaring is nu te boeken. Het zogeheten wijnbad wordt gevuld met pulp van de Monarch druif, die door St. Martinus gebruikt wordt om o.a. de ‘Olivier’ van te maken. Meer informatie over de wijnbaden leest u hier. 

Vino Therapy; de wijnbad behandeling

Voordat u plaatsneemt in het wijnbad smeert u zich in met puur nature bodyscrub. Hierna neemt u plaats in het bad en dompelt u zich onder in de wijnpulp van de Monarch druif en druivenpitolie. De Monarch druif bevat de stof resveratrol in de schil. Dit is één van de krachtigste antioxidanten die de huid beschermt tegen vervuiling en de negatieve gevolgen van UV-straling. Daarnaast verstevigt het de huid en gaat het rimpels tegen. In combinatie met de bubbels werkt dit zeer ontspannend en komt er een heerlijke subtiele wijngeur vrij.

In het bad worden rozenblaadjes en Calendula toegevoegd. Beiden hebben een kalmerende werking voor de huid. Zodra de bubbels uitgaan, kunt u genieten van een heerlijk glaasje wijn terwijl u uitkijkt over de prachtige Limburgse heuvels. Dit is wat ze noemen: Bourgondisch genieten!  

Het gaat om een duo-experience met een duur van 50 minuten. De behandeling is bij te boeken bij een entree (in de volgende stap van de reservering) of in een speciaal dagarrangement of hotelarrangement.

 

Online €5,- korting

Wanneer u online een behandeling toevoegt aan uw reservering bespaart u €5,- per behandeling. Dit kan door in de reservering een behandeling toe te voegen, of achteraf in uw persoonlijke account te kiezen uit één van de gezichts- of lichaamsbehandelingen.

Neem contact met ons op via dit contactformulier voor vragen, opmerkingen en suggesties. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.


Verwerkt in de volgende arrangementen:

Wijnbad Duo Special

vanaf € 99,00

Wijn- of Bierbad hotelarrangement

vanaf € 164,00