Shopping Cart Pixel
Menu

Zakelijk

Samenwerken met Thermae 2000? Dat kan op vele manieren; van vitaal aanbod aan workshops en activititeiten tot lunch, diner of vergadering op een unieke locatie. 

Neem gerust direct contact op met onze accountmanager Tim Stohr voor een vrijblijvend gesprek of informatie over de mogelijkheden. 

E-mail: t.stohr@thermae.nl | Tel. 0031 (0)43 - 609 2042

  Vitaliteit in organisaties
  Lunchen of dineren
  Overnachten
  Samenwerken

  Vitaliteit in organisaties

  Werk is een groot onderdeel van ons dagelijks leven. Door op, rond en tijdens het werk voor vitaliteit te zorgen, draagt een werkgever aanzienlijk bij aan een gezonder en energieker leven van haar medewerkers. En dat heeft zijn voordelen, want vitalere medewerkers zorgen voor vitalere organisaties.

  Natuurlijk is een vitale medewerker niet zo vaak ziek dan een minder actieve collega. Maar er zijn nog 3 andere redenen waarom een werkgever goed aan doet om de vitaliteit van haar medewerkers te bevorderen.

  1. Vitaliteit zorgt voor meer bevlogenheid op de werkvloer.
  2. Vitaliteit zorgt voor een socialere organisatie met meer betrokkenheid.
  3. Vitaliteit zorgt voor een aantrekkelijke organisatie met een goed imago.

  Thermae 2000 is opgericht als kuuroord door twee fysiotherapeute met het motto ‘Mens Sana in Corpore Sana’ wat ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’ betekent. Het bevorderen en stimuleren van de vitaliteit en gezondheid zit in de kern van de wellness piramide op de top van de Limburgse Cauberg verankerd. In ons warme thermale water ontspannen spieren en gewrichten, maar komt ook de geest tot rust.

  Met onze workshops en programma’s zetten we onder deskundige begeleiding uw medewerkers in beweging. Vooruit, in de door u gewenste richting. Elke workshop of programma heeft specifieke doelen en resultaten. Bekijk gerust eens onze vitale menukaart. Heeft u gevonden waar u naar op zoek bent?

  Neem gerust direct contact op met onze accountmanager Tim Stohr voor een vrijblijvend gesprek of informatie over de mogelijkheden via t.stohr@thermae.nl 

  Lunchen of dineren

  Welk doel uw zakenlunch of –diner ook heeft, ons doel is ervoor te zorgen dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt en u in een prettige sfeer uw bespreking kunt voeren.

  Wanneer uw zakelijke relaties fêteert, dan is Restaurant Pure de juiste plek voor een succesvol en gezellig diner. Heeft u een groot aantal gasten en prefereert u privacy, dan biedt Restaurant Pure de juiste ambiance voor gezelschappen van 10 tot 100 personen.

  Zodra de weersomstandigheden het toelaten, serveren wij de lunch of diner op het terras van Restaurant Pure. Vanuit het terras kijkt u prachtig uit over de Limburgse heuvels. Kortom, een bijzondere plek voor een zakelijke meeting. Indien uw agenda geen uitgebreide lunch of diner toestaat, vernemen wij dat graag bij het maken van de reservering. Wij zorgen er dan voor dat uw lunch of diner versneld geserveerd wordt.

  Neem gerust direct contact op met onze accountmanager Tim Stohr voor een vrijblijvend gesprek of informatie over de mogelijkheden via t.stohr@thermae.nl

  Overnachten

  Thermae 2000 beschikt over een eigen aangrenzend **** hotel met 60 kamers. De prijzen van onze hotelovernachtingen kunnen sterk fluctueren. Om onaangename verrassingen te voorkomen biedt Thermae 2000 de mogelijkheid zakelijke gasten de mogelijkheid om te boeken tegen een vaste prijs.

  Binnen Thermae 2000 is het mogelijkheid om te boeken op rekening. Om in aanmerking te komen voor het boeken op rekening, dient uw organisatie:

  • Minimaal 1 jaar geregistreerd te staan bij de KVK.
  • Correct historisch betaalgedrag te hebben.
  • Kredietwaardigheidscheck succesvol te doorzetten.

  Neem gerust direct contact op met onze accountmanager Tim Stohr voor een vrijblijvend gesprek of informatie over de mogelijkheden via t.stohr@thermae.nl

  Samenwerken

  De wereld van wellness staat voor veel consumenten symbool voor rust en luxe. Met een dagje wellness laden we onze lichaam en geest weer helemaal op, omdat we de tijd voor onszelf hebben genomen.

  Thermae 2000 staat voor kwaliteit. Wanneer je dezelfde klantgerichte werkwijze hebt met jouw bedrijf of organisatie en aan goede kwaliteit werkt, kijken we graag naar raakvlakken zijn om tot een samenwerking te komen. Op deze manier kunnen beide merken zich versterken richting een doelgroep die kwaliteit en goede service waardeert. 

  Diverse mogelijkheden om onze merken te versterken
  Er zijn verschillende mogelijkheden voor zakelijke samenwerkingen met Thermae 2000. Afhankelijk van de organisatie en de onderlinge wensen, creëren we een joint promotion, een barter, een speciaal bedrijfsarrangement, een lezersaanbieding of bijvoorbeeld een spaaractie. We hebben reeds veel ervaring en staan open voor nieuwe initiatieven en originele ideeën.

  Neem gerust direct contact op met onze accountmanager Tim Stohr voor een vrijblijvend gesprek of informatie over de mogelijkheden via t.stohr@thermae.nl

  Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

  Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

  Veelgestelde vragen

  Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

  Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

  Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

  U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

  Voorbeeld 1:

  Voorbeeld 2:

  Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

  Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

  Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

  Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

  Is de cadeaubon persoonsgebonden?

  Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

  Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

  Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

  Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

  Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

  Ik heb nog geen cadeaubon »

  Boek nu
  Meer