Zakelijk

Een vitale samenwerking met Thermae 2000 voor vitaliteit in uw organisatie

Samenwerken met Thermae 2000 kan op vele manieren; van een vitaal aanbod aan programma's en activiteiten tot lunch, diner of vergadering op een unieke locatie in Limburg.

Ik ben werkgever (HR)

Nét dat extraatje voor een individuele medewerker

Op zoek naar een oplossing om een medewerker nét iets extra's te bieden? Om hem/haar te behoeden van een burn-out, door de zwangerschap heen te helpen of om hem/haar in de watten te leggen na een extra drukke periode? Bij Thermae 2000 zijn er diverse ontspannen en vitale opties (en programma's) beschikbaar.

Vitaal teamuitje of ontspannen vergaderen

Organiseer een vitaal teamuitje of kom vergaderen op ontspannen wijze, bovenop de Cauberg. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar denk bijvoorbeeld aan de volgende opties:

  • Vergaderen met een prachtig uitzicht over het Limburgse heuvelland, met een gezonde lunch tussendoor en een ontspannende sessie sound healing om af te schakelen
  • IJsbad workshop op een unieke locatie, incl. theorie, ademhalingsoefeningen en borrel achteraf
  • Meerdere dagen aansluitend vergaderen, inclusief de nodige ontspanning tussendoor? Laat uw medewerkers overnachten in ons aangrenzende viersterren wellness hotel.

Vitaliteit voor al uw medewerkers

Op zoek naar meer vitaliteit binnen uw organisatie? Vitale medewerkers zijn blije medewerkers, en als meest relaxte werkgever van Limburg helpen wij u graag! Verbeter ook de vitaliteit van uw medewerkers via onze vitaliteitsprogramma's of met een persoonlijke ticketshop waar uw medewerkers gereduceerd entrees voor de wellness kunnen bestellen.

Ik ben voorzitter van een personeelsvereniging

Teamuitje

Ligt het volgende teamuitje in uw handen? Is uw team of bedrijf toe aan een ontspannen dag uit? Kies dan voor een teamuitje bovenop de welbekende Cauberg. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar hierbij enkele leuke suggesties:

  • Workshop masseren: leer zelf de kneepjes van het vak
  • Workshop ijsbad & wellness: een ijskoude en grensverleggende uitdaging
  • En verder is mogelijk: yoga, floaten, aquafit, soundhealing of "maak je eigen scrub"
  • Alles is mogelijk in combinatie met een lunch, diner of borrel

Meer ontspanning voor alle medewerkers

Wilt u meer ontspanning en vitaliteit voor alle medewerkers? Laat een ticketshop aanmaken voor uw bedrijf, waarin medewerkers zelf entrees voor Thermae 2000 kunnen bestellen tegen een gereduceerd tarief. 

Ik ben voorzitter van een ledenorganisatie of vereniging

Eigen event

Wilt u een eigen event, ledenweek of thema-maand organiseren waarbij vitaliteit en ontspanning de hoofdrol spelen? Dat kan! Denk eens aan de volgende mogelijkheden: 

  • Speciale avond, dag- of weekend georganiseerd voor uw leden 
  • Een ledenweek waarin uw leden tegen een speciaal tarief mogen komen ontspannen
  • Een event waarbij we een speciaal programma samenstellen voor uw leden (bijvoorbeeld een entree inclusief ontspannende activiteit en rondleiding)

Meer ontspanning voor alle leden

Wilt u meer ontspanning en vitaliteit voor alle leden? Laat een ticketshop aanmaken voor uw organisatie, waarin leden zelf entrees voor Thermae 2000 kunnen bestellen tegen een gereduceerd tarief.