Menu

Wellness behandelingen

Thermae 2000 beschikt over een breed scala aan behandelingen

Wellnessdag compleet maken met een ontspannen behandeling?

Selecteer in de filter of u zoekt naar een gezichtsbehandeling, lichaamsbehandeling, massage of wellicht wel een leerzame of ontspannen workshop of sessie hypnotherapie. Nog geen idee welke behandeling u aanspreekt? Bekijk het totaaloverzicht of probeer de verwenbehandeling van de maand. 

Nieuw! Energetische kalender

Vanaf 2018 betrekt Thermae 2000 de energetische kalender bij de wellness. De energetische kalender is gebaseerd op de Chinese jaarkalender en duidt de verschillende energetische seizoenen aan op basis van de vijf elementen. 

Hout - 5 februari t/m 17 april
Met de start van het element hout start ook de energetische lente. Lente is bij uitstek het seizoen van groei, ontwikkeling en vernieuwing met andere woorden: energiecirculatie. De behandelingen tijdens het hout-element zijn zo gekozen dat zij een optimale energiebalans ondersteunen, en bescherming bieden tijdens de overgang in het klimaat. De gekozen producten zorgen voor een reiniging van de huid en een verbetering van de huidstructuur. Ook hebben zij een positieve invloed op de energiebalans in de spieren.

Massages

Wij zijn niet alleen een waterbron, maar ook een grote energiebron. Al onze activiteiten geven u nieuwe energie die u nodig heeft om de dagelijkse hectiek mee op te vangen. Door u regelmatig te laten masseren raakt u afvalstoffen kwijt en wordt uw lichaam weer soepel. Wij bieden een breed aanbod aan massages. 

Workshops

Naast ons uitgebreide aanbod aan behandelingen hebben we ook een aantal leuke workshops voor u geselecteerd. Een workshop wordt in groepsverband gegeven en heeft als bijkomend voordeel dat hetgeen dat u tijdens de workshop leert, later thuis toe te passen is. 

Thermae for me

Verwen jezelf met één van onze producten

Bekijk alle producten

Pure ontspanning op de top van de Cauberg

met onze speciaal geselecteerde aanbiedingen

Hotelarrangement Culinair

vanaf €149,50 p.p.

After work avondarrangement

vanaf €34,50 p.p.

Lichaamsbehandeling de luxe

vanaf €97,00 p.p.

Cosmetische handverzorging

vanaf €36,50 p.p.

Hotelarrangement Culinair

vanaf €149,50 p.p.

After work avondarrangement

vanaf €34,50 p.p.

Lichaamsbehandeling de luxe

vanaf €97,00 p.p.

Cosmetische handverzorging

vanaf €36,50 p.p.

Reserveer

Bestel als geschenk

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer