Massages

Bamboe massage

De bamboe massage is een stevige maar ontspannen massage door het gebruik van bamboestokken. Gebaseerd op oeroude Chinese uitgangspunten en levensopvattingen. Laat spierknopen verdwijnen en ga voor volledige ontspanning van uw lichaam. 

  Bamboe massage bij Thermae 2000

Hoe werkt een bamboe massage?

Deze Bamboe massage is een behandeling met oeroude Chinese uitgangspunten en levensopvattingen, die gebaseerd zijn op de leer van de vijf energetische elementen: hout, vuur, aarde, water en metaal. Deze behandeling is door het gebruik van bamboestokken een stevige, doch ontspannen massage die doorwerkt op het gehele lichaam. Door te masseren met bamboestokken kan de masseur dieper behandelen, waardoor uw spierknopen verdwijnen en uw lichaam ontspant. Daarnaast geven deze stokken een kiezelzuur af, dat zorgt voor een ontgiftend effect. De duur van deze massage is 50 minuten.

Online €5,- korting

Wanneer u online een behandeling toevoegt aan uw reservering bespaart u €5,- per behandeling. Dit kan door in de reservering een behandeling toe te voegen, of achteraf in uw persoonlijke account te kiezen uit één van de gezichts- of lichaamsbehandelingen.

Neem contact met ons op via het contactformulier voor vragen, opmerkingen en suggesties. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.