SAUNA BELEVENISSEN

Laat u tijdens uw wellnessbezoek verrassen door onze dagelijks wisselende sauna belevenissen bij Thermae 2000. Onderstaande sauna belevenissen zijn gratis toegankelijk voor gasten van Thermae 2000. Informeer bij de infopost in de wellness, welke belevenissen er die dag zijn en of inschrijven nodig is.

Geurenreizen

Laat u meevoeren op een unieke geurenreis tijdens uw saunabezoek. Ervaar de ontspanning en geniet van de unieke combinaties en opvolgingen van geuren. Laat uw geest meereizen met exotische en rustgevende aroma's.

Saunameester houdt ijsbal vast die gebruikt wordt tijdens opgieting.
Wierook

Wierookrituelen

Bij het wierookritueel zorgen een combinatie van wierook en etherische oliën voor een heerlijk samenspel van geuren. De wierook neutraliseert negatieve spanning en creëert een ontspannen sfeer. In combinatie met de oliën kunt u volledig tot rust komen tijdens dit ritueel.

Geleide meditatie

Geef uw geest en lichaam ontspanning met de geleide meditatie. Laat uw gedachten meevloeien tijdens deze meditatie en geniet extra van de warmte en rustige omgeving.

meditatie sauna
Muzieksessies

Muzieksessies

Ervaar de perfecte combinatie van de positieve effecten van de sauna en muziek tijdens de muziek sauna belevenis. Laat uw gedachten meegaan op de klanken van de muziek en creëer zo een moment van ultieme ontspanning en rust.

Bastu

Onderga een bijzondere geurenreis met echte kruiden, gestoomd door onze saunameester. Laat u betoveren door de heerlijke aroma's en geniet van deze unieke belevenis.

Bastu geurenreis
Dame in badpak maakt gebruik van buitendouche.

Sauna ritueel

Wilt u optimaal genieten van de sauna tijdens uw wellnessdag? Ontdek ons gebruikelijke sauna ritueel, uitgelegd in een stappenplan dat ook te vinden is in de wellness.