Home

Sauna belevenissen

Laat u verrassen tijdens uw dagje wellness door onze dagelijks wisselende sauna belevenissen bij Thermae 2000. Buiten sauna belevenissen, bieden we ook nog overige wellness belevenissen aan.

Geurenreizen

Onder begeleiding van een unieke combinaties en opvolgingen van geuren wordt je op een reis genomen. Ontspan en geniet van de geuren die voorbij komen, en laat je geest meereizen met deze exotische en ontspannende geuren.

Wierookrituelen

Bij het rookritueel zal een combinatie van wierook en etherische oliën voor een heerlijk samenspel van geuren zorgen. De wierrook neutraliseert negatieve spanning en geeft de ruimte voor ontspanning. In combinatie met de oliën kun je geheel tot rust komen tijdens dit ritueel.

Geleide meditatie

Geef geest en lichaam ontspanning met de geleide meditatie. Laat je gedachtes meevoeren tijdens deze meditatie en kom daardoor extra ontspannen uit de sauna.

Muzieksessies

De perfecte combinatie tussen de positieve werking van de sauna en muziek vindt je tijdens de muziek sauna belevenis. Laat je gedachtes meevoeren met de muziek en creëer zo een momentje van ontspanning en rust.  

Bastu

Een bijzondere geurenreis waarin er gebruik wordt gemaakt van echte kruiden die door de saunameester worden gestoomd.

Sauna ritueel

Benieuwd hoe u het beste gebruik kunt maken van de sauna tijdens uw dagje wellness? We leggen hier het gebruikelijke sauna ritueel uit. Dit stappenplan is tevens terug te vinden in de wellness.

Reserveer uw saunadag