Massages

Lomi Lomi massage

Lomi Lomi massage is een Hawaiiaanse massage waarbij lange vloeiende bewegingen, met hand en onderarm, het hele lichaam masseren. De lange bewegingen staan symbool voor de golven in de oceaan en wordt al generaties lang doorgegeven. De behandeling gaat gepaard met heerlijk geurende olie. De Lomi Lomi massage brengt lichaam en geest in harmonie met elkaar. Daarnaast geeft het kracht en energie waardoor u zich herboren zult voelen.

Lomi Lomi is een echte ontspanningsmassage en heeft een diepe werking op spieren, huid, bloedcirculatie, organen, het zenuwstelsel en de zintuigen. De 50 minuten durende massage heeft als doel het opheffen van energieblokkades, waardoor de spanningen in het lichaam wegstromen en natuurlijke energiestromen gestimuleerd worden.

Wat zijn de voordelen van een Lomi Lomi massage?

De behandeling heeft vele goede invloeden op het lichaam:

  • Bevordering van de bloedsomloop
  • Activeren van het repair-system van het lichaam
  • Huidverbeterend
  • Verstevigen van het spierengestel.

Duur: 50 minuten

Online €5,- korting

Wanneer u online een behandeling toevoegt aan uw reservering bespaart u €5,- per behandeling. Dit kan door in de reservering een behandeling toe te voegen, of achteraf in uw persoonlijke account te kiezen uit één van de gezichts- of lichaamsbehandelingen.

Neem contact met ons op via het contactformulier voor vragen, opmerkingen en suggesties. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.