Shopping Cart Pixel
Menu

De sauna wordt al sinds duizenden jaren in veel verschillende culturen gebruikt. Saunabezoek is een ware boost voor uw weerstand en heeft nog veel meer positieve gevolgen voor uw gezondheid. Zo is het bezoeken van de sauna o.a. de beste manier om de huid te reinigen. Lees meer over de beste saunavoorbereiding en tips voor alla sauna benefits. Haal nog meer uit uw rondje sauna tijdens een wellness ervaring!

Welke sauna’s zijn er?

Thermae 2000 heeft een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten sauna's. In totaal zijn er 9 sauna's en 2 stoombaden, zowel binnen- als buitensauna’s. Naast het reguliere gebruik van de sauna vinden er elke dag verschillende sauna opgietingen plaats waar u gratis aan kunt deelnemen. 

Waarom is de sauna goed voor u? 

Tijdens een saunabezoek geeft u uw lichaam een ware gezondheidskick. Vooral uw bloedsomloop krijgt een oppepper. Uw weerstand wordt verhoogd en u voelt zich weer helemaal schoon, fit en ontspannen. De sauna geeft uw lichaam een training, ververst vochtreserves en bouwt weerstand op. Ook doen we speciale opgietingen in de buitensauna’s waarbij we water en etherische oliën op de stenen gieten. Een dagje wellness is dus goed voor lichaam en geest.

Themadagen met en zonder badkleding in de sauna

Van oorsprong is Thermae 2000 een kuuroord, dit heeft bijgedragen aan de keuze om badkleding te dragen in de baden en de sauna's zonder badkleding te bezoeken op reguliere dagen. Buiten de reguliere dagen vallen badkledingdag/ -weekend en ongeklede dag. Op dinsdag en op ieder eerste volle weekend van de maand vindt badkledingdag plaats. Dit houdt in dat u in zowel het baden- als saunalandschap badkleding dient te dragen. Ongeklede dag vindt plaats op donderdag en geeft de mogelijkheid om zowel de baden als de sauna's zonder badkleding te gebruiken.

Weekendtip! Op de vooravond van het badkledingweekend wordt op vrijdagavond vanaf 17.00 uur een badkledingavond georganiseerd. 

Sauna arrangementen voor beginners of uitgebreid

Uw bezoek aan de sauna, is nog prettiger wanneer u dit afwisselt met het baden in ons thermale water. Het water uit de eigen bronnen in de Cauberg, heeft het Duitse predicaat ‘oorspronkelijk heilzaam water’ en is goed voor de ontspanning van spieren, gewrichten én voor uw huid. Maak een speciale dag van uw sauna bezoek met een van de door ons samengestelde sauna arrangementen.

Uitzicht vanuit de sauna; unieke vergezichten over de omgeving

De omgeving van Thermae 2000 is uniek binnen Nederland. Met het uitzicht over het Limburgse landschap waant u zichzelf in Zuid-Frankrijk. Met de steden Valkenburg en Maastricht om de hoek, is het ook mogelijk om cultuur op te snuiven en te genieten van de bourgondische gastvrijheid, waar Limburg om bekend staat.

Pure ontspanning op de top van de Cauberg

met onze speciaal geselecteerde aanbiedingen

After work culinair arrangement

vanaf €37,50 p.p.

Refining Serum 30ml

vanaf €22,95 p.p.

Ayurvedische massage

vanaf €66,50 p.p.

HypnoCARE Afvallen

vanaf €59,50 p.p.

After work culinair arrangement

vanaf €37,50 p.p.

Refining Serum 30ml

vanaf €22,95 p.p.

Ayurvedische massage

vanaf €66,50 p.p.

HypnoCARE Afvallen

vanaf €59,50 p.p.

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Boek nu
Meer