Paramedisch Centrum

Het paramedisch centrum Thermae 2000 heeft als doel u de juiste zorg en begeleiding aan te bieden in samenwerking met meerdere disciplines. Iedere discipline binnen het paramedisch centrum Thermae 2000 brengt de complexiteit van de problematiek in kaart en werkt volgens de principes van ‘stepped care/matched care’ en biedt of adviseert patiënten de meest doelmatige behandeling passende bij de aard en ernst van zijn/haar problematiek. In de praktijk betekent dat eerst gekeken wordt of een advies voldoende is, vervolgens of de patiënt geholpen is met eerstelijnstherapie (bijvoorbeeld fysiotherapie, ergotherapie of psychologische begeleiding). Een volgende stap is een multidisciplinaire behandeling, waarbij de expertise van meerdere disciplines bij elkaar worden gevoegd. Wanneer een multidisciplinaire behandeling niet voldoende blijkt, is er binnen het paramedisch centrum Thermae 2000 de mogelijkheid tot medisch specialistische revalidatie in samenwerking met REVACARE (een door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, erkende instelling voor medisch specialistische zorg).

   

 

Samen met de huidige specialisaties in fysiotherapie en het aanbod van groepslessen in thermaal water biedt het Paramedisch Centrum zo een uitgebreid aanbod om de patiënt op alle vlakken te ondersteunen. Alle paramedici zijn aangesloten bij de klachtenregeling van zijn/haar eigen beroepsgroep.

Openingstijden Paramedisch Centrum Thermae

Het Paramedisch Centrum is maandag t/m zaterdag geopend op de volgende tijden: 

Maandag 8.30 – 19.00 uur
Dinsdag 8.30 – 21.00 uur
Woensdag 8.30 – 21.00 uur
Donderdag 8.30 – 17.00 uur
Vrijdag 8.30 – 17.00 uur
Zaterdag 8.30 – 13.00 uur

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag 08.30 uur - 17.00 uur.
Voor vragen kunt u contact opnemen via 043-6092089

Parkeren & toegang tot Thermae 2000 

U heeft 3 uur, inclusief uw therapie, toegang tot alle wellnessfaciliteiten van Thermae 2000. Mocht u langer gebruik willen maken van de faciliteiten, kan dat uiteraard ook tegen een bijbetaling van € 15,- per persoon. U ontvangt een parkeerkaart bij de slagboom en dient deze bij vertrek aan de receptie te valideren.

  • Heeft u groepstherapie? Dan parkeert u de eerste 3 uur gratis.
  • Heeft u individuele therapie? Dan parkeert u de eerste 3 uur gratis.
  • Langer parkeren? Dan betaalt u het tarief van € 4,50 aan onze receptie