Paramedisch Centrum

Paramedisch centrum Thermae 2000

Het paramedisch centrum Thermae 2000 heeft als doel u de juiste zorg en begeleiding aan te bieden in samenwerking met meerdere disciplines. In het Paramedisch Centrum van Thermae 2000 vindt u verschillende disciplines onder één dak die met elkaar samenwerken om de gewenste doelen te behalen of lichamelijke klachten op te lossen.

Samen met de huidige specialisaties in Fysiotherapie en het aanbod van therapie en groepslessen in thermaal water biedt het Paramedisch Centrum zo een uitgebreid aanbod om de patiënt op alle vlakken te ondersteunen. Alle paramedici zijn aangesloten bij de klachtenregeling van zijn/haar eigen beroepsgroep.

Openingstijden Paramedisch Centrum Thermae

Het Paramedisch Centrum is maandag t/m vrijdag bereikbaar op de volgende tijden: 

Maandag 8.30 – 21.30 uur
Dinsdag 8.30 – 17.00 uur
Woensdag 8.30 – 21.00 uur
Donderdag 8.30 – 17.00 uur
Vrijdag 8.30 – 19.30 uur
Zaterdag 8.30 – 12.00 uur

Parkeren & toegang tot Thermae 2000 

U heeft 3 uur inclusief uw therapie, toegang tot alle wellnessfaciliteiten van Thermae 2000. Mocht u langer gebruik willen maken van de faciliteiten, kan dat uiteraard ook tegen een bijbetaling van €15,- per persoon.

Let op! Renovatie & uitbreiding hotelparkeerplaats
Op dit moment is Thermae 2000 bezig met een renovatie en uitbreiding van de hotelparkeerplaats. Voor fysiopatiënten en hotelgasten betekent dit dat we tijdelijk (naar verwachting tot medio april 2020) geen eigen parkeergelegenheid kunnen bieden. Aan de overkant van de brug bevindt de gemeentelijke parkeerplaats waar u gebruik van kan maken. Op deze parkeerplaats geldt dat er vooraf betaald dient te worden met een maximum van €8,- per 24 uur. Dit kan aan de automaat, maar we adviseren de app ‘Parkmobile’ te downloaden die u op afstand kan bedienen. Download de app vooraf in de Appstore of Google Play. Meer info via: www.parkmobile.nl