Algemene voorwaarden Thermae 2000

Algemeen

  • In het saunagedeelte is het dragen van badkleding niet toegestaan.(m.u.v. badkledingdagen)
  • In het badgedeelte dient u badkleding te dragen (m.u.v. ongeklede dagen)
  • Badjassen, handdoeken en slippers (te koop) zijn te huur bij de receptie (alleen inbegrepen als dit bij een vast arrangement wordt vermeld).
  • In onze restaurants, rust- en openbare ruimtes is het dragen van een badjas en badslippers verplicht
  • U kunt deze zaken ook zelf meenemen.
  • In Thermae 2000 is het niet toegestaan om eigen mee gebrachte versnaperingen te nuttigen.

Prijzen en betalingen

Alle op deze site getoonde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of fouten.

Heeft u een overnachting geboekt in Hotel Thermae 2000, dan vragen wij te allen tijde om een vooruitbetaling; het bedrag dient 7 dagen voor aankomst op de rekening van Thermae 2000 bijgeschreven te zijn. Indien de aankomst binnen 7 dagen plaatsvindt, is het wenselijk een bewijs van betaling mee te nemen. Tevens ontvangt u wanneer u een behandeling of arrangement reserveert, een bevestiging waarin om betaling vooraf wordt gevraagd. Online reserveringen betaalt u direct online, pas na betaling zal uw reservering bevestigd worden.

Annuleringsvoorwaarden dagentree

Het is tot 24 uur van tevoren mogelijk om uw dagentree kosteloos te verplaatsen of te annuleren, waarbij u het betaalde bedrag retour ontvangt in de vorm van een voucher.

Indien de reservering van een dagentree binnen 24 uur wordt geannuleerd, wordt 100% van de kosten in rekening gebracht. Indien het om een voucher gaat die reeds verzilverd is, wordt uw voucher niet retour gegeven. 

Annuleringsvoorwaarden behandelingen / dagarrangementen

Het is tot 48 uur van tevoren mogelijk om uw behandeling, massage of dagarrangement kosteloos te verplaatsen of te annuleren, waarbij u het betaalde bedrag retour ontvangt in de vorm van een voucher. Indien een reservering binnen 48 uur wordt geannuleerd of er een "no-show" plaatsvindt, zijn wij genoodzaakt om 100% van de kosten door te berekenen.

Annuleringsvoorwaarden hotel

Op al onze transacties zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Eventuele annuleringen dienen uiterlijk tot 2 dagen (48 uur) voor aankomst aan ons doorgegeven te worden; nadien zijn wij helaas genoodzaakt 100% van de reserveringswaarde in rekening te brengen.
Indien er sprake is van een "no-show", zien wij ons genoodzaakt om u een factuur te sturen of uw creditcard te belasten.

Bij het boeken van een non-refundable tarief is annuleren/wijzigen niet mogelijk en zal het bedrag direct in rekening gebracht worden bij ontvangst van uw reservering. De annuleringskosten of no-show kosten bedragen in dit geval 100%. 

Voor groepsreserveringen en detox- en leefstijlkuren gelden afwijkende annuleringsvoorwaarden.

Annuleringsvoorwaarden detox- en leefstijlkuren

Bij annulering tot 14 dagen vóór de aankomstdatum worden geen kosten in rekening gebracht.

Bij annulering tot 7 dagen vóór de aankomstdatum wordt 35% van het volledige bedrag van de reservering in rekening gebracht.

Bij annulering tot 2 dagen vóór de aankomstdatum wordt 50% van het volledige bedrag van de reservering in rekening gebracht.

Bij annulering daarna of indien u niet komt opdagen (no-show) wordt het volledige bedrag van de reservering in rekening gebracht. 

Algemene informatie

Gasten die een saunabezoek combineren met een of meerdere behandelingen en /of een arrangement, ontvangen een bevestigingsbrief per email waarin alle voorwaarden zijn opgenomen voor hun bezoek en eventuele annulering. Thermae 2000 geeft aan binnen welke tijdsperiode de behandeling(en) plaats zullen vinden. Een vaste tijd is niet toe te zeggen. 

Ten minste een half uur voor de aangegeven tijdsperiode dient de gast aanwezig te zijn in Thermae 2000. Met files en overige vertragingen kan geen rekening worden gehouden, aangezien er gewerkt wordt met een vaste planning. Tevens kan Thermae 2000 niet garanderen dat behandelingen gelijktijdig plaatsvinden. Er zal wel altijd naar gestreefd worden om zo veel mogelijk rekening te houden met de wensen van de gast. Indien de gast te laat is voor de behandeling, dient het volledige reserveringsbedrag betaald te worden. 

Wij kunnen de behandeling pas garanderen wanneer deze twee uur later dan het moment van de boeking wordt gepland.

Gasten die geen gebruik maken van de sauna en baden en enkel gebruik maken van een behandeling, krijgen wel van tevoren een vast tijdstip door van hun behandeling. Hierbij geldt dat de gast voldoende rekening moet houden met eventuele inchecktijden bij de balie en vertragingen in het verkeer. Indien de gast te laat verschijnt voor de behandeling, zal de resterende tijd van de behandeling genoten kunnen worden (voor zover mogelijk). De totale reserveringswaarde zal betaald moeten worden. 

Zakelijke gegevens

KVK 14.625.215
BTW nr. NL0084.41.820.B.01