Menu

Hotelarrangementen

Boek hier uw hotelarrangement. Maak een keuze uit een van de belevenissen of stel uw eigen arrangement samen door voor de standaard overnachting te kiezen. In de reservering kunt u uw overnachting dan verder uitbreiden met gewenste extra's.

Wellness overnachting

Een relaxt nachtje weg is de perfecte manier om uw energielevel weer op te laden. Maak minstens twee volle dagen gebruik van alle spa faciliteiten tijdens een overnachting in ons hotel. Vanuit het hotel kunt u in badjas via een aansluitende gang direct naar het baden- en saunalandschap wandelen.

Ontdek de omgeving van Thermae 2000

Gaat u een nachtje weg voor ontspanning, maak dan ook een uitstapje in de omgeving van Thermae 2000. Limburg, de zuidelijkste provincie van Nederland heeft vele highlights. Vele daarvan liggen in het zuidelijkste puntje, makkelijk bereikbaar vanuit ons wellness centrum.

Cultuur in Valkenburg

Eén van de highlights die net buiten de deur van Thermae 2000 ligt, is het historische centrum van Valkenburg. Neem deel aan verschillende activiteiten om Valkenburg te verkennen, zoals o.a. bezoek aan de mergelgrotten of de kasteelruïne. Met de bourgondische gastvrijheid is het zeker aan te raden om eens een terrasje te pakken in Valkenburg.

Shoppen in Maastricht

Maastricht is de hoofdstad van Limburg en beschikt over een uitgebreid aanbod aan winkels. Van bekende merken tot bijzondere boetieks, voor ieder wat wils. Daarnaast is het erg gezellig om plaats te nemen op het terras aan het Vrijthof, het bekendste en grootste plein van Maastricht.

Pure ontspanning op de top van de Cauberg

met onze speciaal geselecteerde aanbiedingen

Hotelarrangement Culinair

vanaf €149,50 p.p.

After work avondarrangement

vanaf €34,50 p.p.

Prevention Complex Serum 30ml

vanaf €24,95 p.p.

Hotelarrangement Lifestyle

vanaf €155,00 p.p.

Hotelarrangement Culinair

vanaf €149,50 p.p.

After work avondarrangement

vanaf €34,50 p.p.

Prevention Complex Serum 30ml

vanaf €24,95 p.p.

Hotelarrangement Lifestyle

vanaf €155,00 p.p.

Reserveer

Bestel als geschenk

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Meer