Massages

Honing massage

Honing massage is een eeuwenoude behandeling uit Azië en Oost-Europa. Deze massage is een oude massage en heel populair in Rusland en Scandinavië. De massage is gebaseerd op de goede eigenschappen van honing. Tijdens deze massage worden de gifstoffen uit het lichaam gehaald en de huid gereinigd. Heerlijk weg dromen onder het genot van het vloeibare goud!

Wat is er bijzonder aan een honingmassage?

Een diep verzorgende werking en stevige massage speciaal geschikt voor een droge, gestreste, niet elastische en cellulite huid, Tevens een aanrader na de zwangerschap, zodat de huid weer strak en elastisch wordt, maar natuurlijk vooral bedoeld als totale ontspanning.

Waarom honing?

Honing bevat diverse suikers, mineralen en spoorelementen die een fantastische voedende, verzorgende en verzachtende waarde voor o.a. de huid hebben. Met een buitengewone kracht wordt de huid vernieuwd en in de diepte gevoed. Na de behandeling voelt uw huid zacht, glad en sterk aan. Tevens vertoont de huid een natuurlijke prachtige glans. 

De Russische honingmassage duurt 25 minuten. 

Online €5,- korting

Wanneer u online een behandeling toevoegt aan uw reservering bespaart u €5,- per behandeling. Dit kan door in de reservering een behandeling toe te voegen, of achteraf in uw persoonlijke account te kiezen uit één van de gezichts- of lichaamsbehandelingen.

Neem contact met ons op via het contactformulier voor vragen, opmerkingen en suggesties. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.