Handen en voeten

Cosmetische voetverzorging

Verzorging die uw voeten en nagels verdienen. 

Cosmetische voetverzorging 50 minuten 

Er zijn allerlei factoren die invloed hebben op uw voethygiëne en -gezondheid. Schoeisel, vloerverwarming, zeep, medicijnen, stress en voeding. Al deze elementen hebben positieve en negatieve gevolgen op de vochthuishouding van uw voeten. Wanneer deze uit balans raakt bestaat er een kans op verlies van de natuurlijke voetbescherming waardoor er eelt, een slechte doorbloeding en kloven kunnen ontstaan. Een cosmetische voetverzorging zorgt voor een betere doorbloeding waardoor uw voeten weer helemaal zacht en fris voelen.

Tijdens de cosmetische voetverzorging worden uw voeten verzorgd, gescrubd en overmatig eelt zal worden verwijderd. Naast het verfrissen van uw voeten wordt ook nog eens de doorbloeding gestimuleerd wat tot een conditieverbetering van de huid leidt. 

De cosmetische voetverzorging bestaat uit:

  • Het knippen van de nagels
  • Het raspen van het eelt, en het scrubben van uw voeten
  • Een ontspannende voetmassage gevolgd door een voedende paraffinepakking
  • Afsluitend met het aanbrengen van uw favoriete kleur lak 
  • Krijg tenslotte je favoriete kleur nagellak als cadeautje mee voor thuis 

Online €5,- korting

Wanneer u online een behandeling toevoegt aan uw reservering bespaart u €5,- per behandeling. Dit kan door in de reservering een behandeling toe te voegen, of achteraf in uw persoonlijke account te kiezen uit één van de gezichts- of lichaamsbehandelingen.