Zakelijk

Vitaliteit in organisaties

Meer vitaliteit in jouw organisatie?

Werk is een groot onderdeel van ons dagelijks leven. Door op, rond en tijdens het werk voor vitaliteit te zorgen, draagt een werkgever aanzienlijk bij aan een gezonder en energieker leven van haar medewerkers. En dat heeft zijn voordelen, want vitalere medewerkers zorgen voor vitalere organisaties.

Natuurlijk is een vitale medewerker niet zo vaak ziek dan een minder actieve collega. Maar er zijn nog 3 andere redenen waarom een werkgever goed aan doet om de vitaliteit van haar medewerkers te bevorderen.

  1. Vitaliteit zorgt voor meer bevlogenheid op de werkvloer.
  2. Vitaliteit zorgt voor een socialere organisatie met meer betrokkenheid.
  3. Vitaliteit zorgt voor een aantrekkelijke organisatie met een goed imago.

Thermae 2000 is opgericht als kuuroord door twee fysiotherapeuten met het motto ‘Mens Sana in Corpore Sana’ wat ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’ betekent. Het bevorderen en stimuleren van de vitaliteit en gezondheid zit in de kern van de wellness piramide op de top van de Limburgse Cauberg verankerd. In ons warme thermale water ontspannen spieren en gewrichten, maar komt ook de geest tot rust.

Met onze workshops en programma’s zetten we onder deskundige begeleiding uw medewerkers in beweging. Vooruit, in de door u gewenste richting. Elke workshop of programma heeft specifieke doelen en resultaten. Bekijk gerust eens onze vitale menukaart. Heeft u gevonden waar u naar op zoek bent?

 


In 2018 werd Thermae 2000 door Zorgverzekeraar ONVZ verkozen tot het Vitaalste Bedrijf van Limburg.

Lees meer over de uitreiking en deze award in het nieuwsbericht "Thermae 2000 Vitaalste Bedrijf van Limburg"