Massages

Wellness massage

Geniet van een wellness massage om uw vastzittende spieren los te maken. De spieren worden losgemasseerd voor een betere doorbloeding en stofwisseling. Dit zorgt tevens voor een verbeterde conditie van de spieren, terwijl u helemaal tot rust komt. Deze massage is op basis van sport/klassieke massagetechnieken. U heeft de keuze uit een ontspannende of stimulerende massage.

Wat is een wellness massage?

U heeft de keuze uit een wellness massage van 25 minuten of 50 minuten. Bij een 25 minuten massage kiest u welk deel van uw lichaam gemasseerd wordt: nek, schouders en rug of de voor- en achterkant van uw benen. Bij een 50 minuten massage worden beide delen gemasseerd.

Effect van een wellnessmassage

De wellness massage heeft als doel om de spieren die het zwaarst worden belast, een betere doorbloeding te geven en aan te zetten tot extra stofwisseling. De spieren zijn daardoor beter bestand tegen inspanningen of krachten die geleverd worden in het dagelijkse leven. De wellness massage kan voor iedereen therapeutisch werken. Deze massage is vooral aan te raden als uw spierpijn heeft of een verkeerde beweging gemaakt hebt in de rug, nek of elders in het lichaam.

De wellness massage heeft effect op het geestelijke en lichamelijke aspect van de dagelijkse werkzaamheden. Hierbij komt u tot rust en worden uw spieren losgemaakt. Er ontstaat onder andere een betere doorbloeding, waardoor u zich gemakkelijker zal bewegen en vermoeidheid en spierpijn worden voorkomen. De conditie van uw spieren worden verbeterd. 

Online €5,- korting

Wanneer u online een behandeling toevoegt aan uw reservering bespaart u €5,- per behandeling. Dit kan door in de reservering een behandeling toe te voegen, of achteraf in uw persoonlijke account te kiezen uit één van de gezichts- of lichaamsbehandelingen.

Neem contact met ons op via het contactformulier voor vragen, opmerkingen en suggesties. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.


Verwerkt in de volgende arrangementen:

Spa en Relax Dagarrangement

vanaf € 84,00

Samen Genieten Dagarrangement

vanaf € 99,00