Gezichtsbehandelingen

Thermae For Me - Beauty

Thermae For Me Beauty 25 minuten: €44,95

Ideale korte gezichtbehandeling voor diverse huidtypes. De huid wordt gereinigd middels een dieptereining met een enzyme peeling. De huid wordt gevoed met serums, een eye crème en een dag crème. De behandeling wordt afgesloten met een gelaatsmassage. 

Thermae For Me Beauty 50 minuten: €79,95

Wilt u langer genieten van een gezichtsbehandeling? Bij de Thermae For Me Beauty 50 minuten wordt de behandeling uitgebreid met een Aloë Vera masker, epileren van de wenkbrauwen, verwijderen van onzuiverheden en een gezichts-en decolleté massage. 

Thermae For Me

De behandelingen met onze eigen huidverzorgingsproducten van Thermae For Me zijn zeer exclusief. Met deze lijn heeft Thermae 2000 een absolute primeur. Het geheim? Thermaal water! Thermaal water biedt ons sinds de oertijd gezondheid en schoonheid. Doordat het water door verschillende grondlagen is gesijpeld, zit het boordevol sporen en mineralen die bijzonder goed zijn voor de huid. Het anti-stress mineraal magnesium maakt de huid rustig, calcium zorgt voor versteviging, natrium heeft naast een hydraterende ook een genezende werking en sulfaat zorgt voor gezonde en flexibele cellen. 

De producten van Thermae For Me zijn tevens verkrijgbaar in de salon en online in de shop.

Vragen

Neem contact met ons op via dit contactformulier voor vragen, opmerkingen en suggesties. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.