Shopping Cart Pixel
Menu

Rasul: Lavendel & Honing

€17,50 p.p
Reserveer

De lavendel-honing rasulbehandeling is zorgvuldig gekozen tijdens het energetische seizoen hout. Breng zelf de lavendel en honing aan en voel de kalmerende werking.

Vanaf 2018 betrekt Thermae 2000 de energetische kalender bij de wellness. De energetische kalender is gebaseerd op de Chinese jaarkalender en duidt de verschillende energetische seizoenen aan op basis van de vijf elementen. Van 5 februari t/m 17 april staat in het teken van het element hout en start de energetische lente. De behandelingen tijdens het hout-element zijn zo gekozen dat zij een optimale energiebalans ondersteunen, voor een reiniging van de huid zorgen en een positieve invloed op de energiebalans in de spieren geven.

Ontdek ons rasul ritueel, ideaal om uw huid een goede verzorging te geven. Door de aangename warmte en luchtvochtigheid in de rasul ruimte worden de werkzame stoffen en kostbare mineralen uit de pakking makkelijk in uw huid opgenomen.

De lavendel in deze rasul werkt kalmerend, vochtafdrijvend en desinfecterend. Daarnaast helpt het de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Het natuurproduct honing heeft vochtherstellende eigenschappen en door de enzymwerking stimuleert het de huidfuncties. Door het gebruik van honing is de huid beter in staat om zich te herstellen en opnieuw te voeden.

Extra informatie

De rasul behandeling wordt in een groepsverband gehouden tot 12 personen. De rasul behandeling duurt 40 minuten. Deze behandeling is alleen boekbaar in combinatie met een dagentree bij Thermae 2000.

Lees voor meer informatie het blog: Een eeuwenoud Arabisch ritueel, de Rasul.

Neem contact met ons op via dit contactformulier voor vragen, opmerkingen en suggesties. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.

Pure ontspanning op de top van de Cauberg

met onze speciaal geselecteerde aanbiedingen

After work culinair arrangement

vanaf €34,95 p.p.

HypnoSTOP Roken

vanaf €59,50 p.p.

Top tot teen massage

vanaf €89,50 p.p.

Hotelarrangement Wellness

vanaf €109,50 p.p.

After work culinair arrangement

vanaf €34,95 p.p.

HypnoSTOP Roken

vanaf €59,50 p.p.

Top tot teen massage

vanaf €89,50 p.p.

Hotelarrangement Wellness

vanaf €109,50 p.p.

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer