Menu

Thermae for me lifting introductie

vanaf €65,00 p.p
Reserveer

Een gezichtsbehandeling met bijzondere massagetechnieken voor een natuurlijke lifting van de huid

Wie het effect wil van injectables, maar het liever puur natuur houdt, kan nu terecht bij Thermae 2000. Na de lancering van de eigen productlijn Thermae For Me, wordt nu ook de nieuwe behandeling Thermae For Me Lifting geïntroduceerd. Een verstevigende gezichtsbehandeling met bijzondere massagetechnieken die een directe lifting geven.

Bindweefsel

Een gezicht bestaat van binnen uit goed bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol collageen en elastine dat tijdens het verouderen steeds minder wordt aangemaakt. De rek gaat er uit en de huid wordt slapper. Bij Thermae For Me Lifting wordt de onderste laag van de huid, het onderhuidse bindweefsel geprikkeld. Door de verklevingen uit de huid te masseren, wordt het hele gebied behandeld. Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen en verbeterd de effectiviteit van de spieren. Een cosmetische bindweefselmassage werkt celvernieuwend, de huid ziet er jonger en steviger uit. 

Thermae For Me lifting

De Thermae For Me lifting geeft in kuur vorm het beste effect. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Bij herhaalde behandelingen kan zelfs duurzame structurele verbetering van de huid optreden.

Neem contact met ons op via dit contactformulier voor vragen, opmerkingen en suggesties. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.

Pure ontspanning op de top van de Cauberg

met onze speciaal geselecteerde aanbiedingen

Thermae for me lifting

vanaf €65,00 p.p.

Hotelarrangement Culinair

vanaf €149,50 p.p.

After work culinair arrangement

vanaf €34,95 p.p.

Qi Vita Ontspanningsmassage

vanaf €56,50 p.p.

Thermae for me lifting

vanaf €65,00 p.p.

Hotelarrangement Culinair

vanaf €149,50 p.p.

After work culinair arrangement

vanaf €34,95 p.p.

Qi Vita Ontspanningsmassage

vanaf €56,50 p.p.

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer