Shopping Cart Pixel
Menu

Blog en nieuws

Jenneke's Blog - Is die massage nú al voorbij?!

woensdag, 18 oktober 2017

Jenneke van Genechten

En dan te bedenken dat ik er bijna een uur heb gelegen. Hoi, ik ben Jenneke. Ik ben nieuw. Mijn kernwoorden? Schrijven, dansen, theater, buffelmozzarella, tatoeages en vloggen. Ik heb zo’n druk leven dat mijn ouders geregeld vragen of ik nog weleens in het land ben (ik woon gewoon in Heerlen). Dus benaderde ik Thermae met de vraag of ik hun behandelingen mag uitproberen in ruil voor ‘een kijkje in de keuken’ voor het publiek. Ik vlog immers en vind het geen probleem om mensen te laten meegenieten van mijn belevenissen. Maar wel op een authentieke manier! Dus als ik het niks vind, zeg ik dat ook gewoon. Eerste bezoek: de wellness massage.

Eerst word ik gehesen in een badjas en slippers. Die zitten wel lekker, eigenlijk. Ik mocht ze niet mee naar huis nemen. Dan word ik opgehaald door Sharona, één van de vaste masseuses. Er zijn een heleboel massages waar ik uit kan kiezen, waaronder een ayurvedische, een hotstone en een bamboemassage. Ik weet dat die laatste vrij pijnlijk kan zijn en ik ben in de mood voor iets zachters, dus ik kies de ‘wellness massage’, een sportmassage die op de spieren werkt.

Kleren uit, en dan mag ik met het gezicht omlaag gaan liggen in zo’n stoel met een gat. “Welke olie wil je?” vraagt ze. Ik mag kiezen (!) uit rozen, sandelhout, lavendel, pepermunt en neutraal. Doe maar sandelhout, dat klinkt lekker aards. Ik vind het nu al leuk.

En dan begint ze te kneden. Ik heb knopen in mijn onderrug en in mijn nek, laat ze weten. Of voelen, beter gezegd. Ze wisselt het af met rustige, zachte streken en dan ontspan ik. Mijn rug wordt steeds losser en de pijn verdwijnt. Sharona legt uit dat ik beter wat vaker een massage moet nemen. Ik heb als tekstschrijfster een zittend beroep, dus mijn houding laat al wat te wensen over. Door eens per drie/vier weken een massage te boeken zou ik minder last krijgen van mijn rug én het werkt natuurlijk ontspannend voor mijn drukke geest. De meeste mensen genieten in stilte van zo’n massage, maar ik babbel graag. Ik ontdek dat Sharona zeven jaar geleden begon in de keuken van Thermae 2000, nadat ze met haar schoonheidsspecialistendiploma nergens terechtkon. Vervolgens bleef ze wekelijks zeuren om een betere functie en na vijf maanden mocht ze aan de slag als schoonheidsspecialiste, masseuse en opgietster. (Is dat een woord?) Ik bedoel dus mensen die opgietingen doen in sauna’s, waarbij ze extra warmte door de lucht wapperen met een handdoek. Haar favoriete bezigheid, zegt ze, met de vraag of ik dat binnenkort ook kom doen op vlog. Ik heb gezegd dat ik erover ga nadenken. ;)

Heel benieuwd: welke massages hebben jullie al geprobeerd? Aanraders?

 

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Meer