Romantische cadeautips voor Valentijn

29 januari 2024 - Thermae 2000 redactie

Het is tijd voor quality time met je geliefde. En alhoewel dat echt niet alleen met Valentijnsdag hoeft, is het wél een leuke gelegenheid de liefde te vieren!

 

Valentijns dagspecial met wijnbad

Laat jullie liefde bruisen met ons speciale Valentijnsarrangement inclusief een duo wijnbad behandeling. Samen genieten jullie van een ontspannende privé wellness ervaring in een romantische sfeer. Na het bad kunnen jullie verder relaxen in de thermale binnen- en buitenbaden en genieten van alle andere faciliteiten die Thermae 2000 te bieden heeft.

Het Valentijns dagarrangement is er ook in een variant met een bierbad behandeling óf met een floating bodywrap behandeling voor twee personen.

 

Wellnessarrangement voor twee

Geef een ontspannende dag bij Thermae 2000 cadeau. Geniet samen van de thermale baden, sauna's en wellnessbehandelingen. Het is de perfecte manier om samen te relaxen en te genieten van elkaars gezelschap. Je maakt hier eenvoudig online een reservering voor een wellnessdag. 

 

Luxueus overnachten

Maak van jullie dag een onvergetelijke ervaring, en blijf tijdens Valentijn overnachten in ons aangrenzende viersterren wellnesshotel in Limburg. Ontwaak met een prachtig uitzicht over het Zuid-Limburgse heuvelland en geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet. Of kies voor roomservice en geniet van een romantisch ontbijt op bed!

 

Cadeaubon voor wellnessbehandelingen

Geef een cadeaubon voor een ontspannende massage, gezichtsbehandeling of lichaamsbehandeling. Geniet samen van een ontspannen moment en maak tegelijkertijd een mooie herinnering! 

Tip: Bestel je cadeaubon uiterlijk vrijdag 9 februari, om er zeker van te zijn dat je de cadeaubon op 14 februari in huis hebt. Een digitale cadeaubon ontvang je direct in je mailbox :-) 

In liefde gehuld

Bij Thermae 2000 geloven we dat de liefde gevierd moet worden, dus wij kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen in ons in liefde gehulde wellnessresort! Of het nu gaat om ontspanning, culinaire verwennerij of het maken van mooie herinneringen, Thermae 2000 heeft alles in huis om jullie romantische momenten onvergetelijk te maken. Laat de liefde bloeien en trakteer je geliefde (en jezelf) op een moment van ontspanning. 


Terug