Wereld waterdag

20 maart 2024 - Thermae 2000 redactie

Bij Thermae 2000 speelt water een centrale rol in onze wellnesservaring, vooral omdat we ons eigen thermale bronwater gebruiken, dat een unieke en heilzame werking heeft. Maar wist je dat ons bronwater op meer plekken voorkomt dan alleen in onze baden? Ontdek de veelzijdigheid van ons bronwater en hoe het bijdraagt aan jouw welzijn, van de spa tot aan de hotelkamers!

Water uit eigen bron

Thermae 2000 haalt haar water uit drie eeuwenoude bronnen die ter plaatse op de Cauberg in Valkenburg zijn aangeboord. Het thermale water kent door de unieke samenstelling van mineralen en sporenelementen een bijzondere balans. Twee bronnen op een diepte van 381 meter leveren het thermale water voor de thermale binnen- en buitenbaden. Een derde bron op een diepte van 140 meter zorgt voor tintelfris mineraal drinkwater.

Verfrissing in de horeca

In onze horecagelegenheden geniet je niet alleen van smaakvolle gerechten, maar ook van verfrissende drankjes zoals koffie en thee, bereid met ons zuivere bronwater. Proef de pure smaak en laat je verwennen door de verfrissende kracht van ons water.

Reiniging

Ook bij het wassen van je handen of het nemen van een verkwikkende douche in de hotelkamer of in onze wellness, ervaar je de zuiverheid en heilzame werking van ons bronwater.

Ultieme ontspanning

Stap onze baden en sauna's binnen en dompel jezelf onder in de helende kracht van ons thermale bronwater. Laat spanning en stress van je afglijden terwijl je geniet van een ontspannend bad, omringd door de schoonheid van de prachtige natuur.

De kracht van ons water

Optimaal genieten van wat de aarde zorgzaam bewaarde. Dat is de kracht van het thermale water van Thermae 2000. Heilzaam, oerzuiver, warm en mineraalrijk. Getest door het Europees Instituut heeft het water wederom de kwalificatie 'ursprunglich rein' ontvangen: de allerhoogste kwaliteitsgarantie die op internationaal niveau aan water wordt gegeven.

Ontdek het zelf

Op Wereld Waterdag nodigen we je uit om de magie van water te komen ervaren bij Thermae 2000. Stap binnen in een oase van rust en wereld van pure ontspanning. Ontdek de veelzijdigheid van ons water en laat je betoveren door de helende kracht ervan. 

 


Terug