Het is lente, ga naar buiten!

20 februari 2024 - Thermae 2000 redactie

De lente komt eraan en bij Thermae 2000 zijn we er helemaal klaar voor om dit prachtige seizoen te omarmen. Vanaf onze locatie aan de Cauberg heb je een spectaculair uitzicht over de natuur die langzaam ontwaakt uit haar winterslaap. Het is een perfecte plek om de veranderingen in de natuur te ervaren terwijl je geniet van de rust en ontspanning van onze wellnessfaciliteiten.

 

Het is weer langer licht buiten

Met de langere dagen kun je bij Thermae 2000 nog langer genieten van de wellness in het daglicht. Laat de warme zonnestralen je huid strelen terwijl je ontspant in onze buitenbaden of geniet van een opgieting in de panorama sauna. Het is een unieke ervaring om de wellnessfaciliteiten te beleven terwijl de natuur om je heen tot leven komt.

Genieten te midden van de natuur in onze buitenbaden

Onze buitenbaden bieden de perfecte gelegenheid om te ontspannen en te genieten van de lentezon. Dompel jezelf onder in het bijzondere thermale water terwijl je omringd wordt door de prachtige natuurlijke omgeving. Het biedt een verfrissende ervaring die zowel het lichaam als de geest weer energie geeft.

Adembenemend uitzicht vanuit de panoramasauna

Vanuit onze panoramasauna kun je de natuur in al haar glorie aanschouwen terwijl je geniet van de warmte en ontspanning van de sauna. Het uitzicht vanaf de sauna is adembenemend en biedt een unieke manier om de schoonheid van de lente te ervaren.

Tot rust komen op de prachtige ligweide

Onze prachtige ligweide, middenin de natuur, is de ideale plek om even af te koelen na de saunagang en tot rust te komen. Neem plaats op een comfortabel ligbed en ontspan terwijl je luistert naar het rustgevende geluid van de natuur om je heen.

Bootcamp bij Thermae 2000

Voor degenen die graag actief bezig zijn in de buitenlucht, start vanaf 13 april weer een nieuwe bootcamp groep. Doe mee en werk aan je conditie terwijl je omringd wordt door de prachtige natuur van Zuid-Limburg. Nadien geniet je nog tot 15:00 uur van de wellness. Meer informatie en een mogelijkheid om je aan te melden vind je hier

Spring Spa Days themaweekenden in maart 

Vergeet zeker niet onze Spring Spa Day themaweekenden te ontdekken! Tijdens deze speciale weekenden hebben wij een special Spring Spa Days arrangement inclusief ontspannen extra's. Meer informatie vind je hier: Spring Spa Days bij Thermae 2000.

Bij Thermae 2000 belooft de lente een seizoen vol ontspanning, activiteiten en natuurlijk genieten te worden. Kom langs en laat je betoveren door het voorjaar!


Terug