Kom écht tot rust in de zomervakantie

14 maart 2024 - Thermae 2000 redactie

Droom jij ook al van een zonnige zomer? Een boekje lezen in de zon met een verfrissende cocktail bij de hand. Heerlijk, wij kunnen niet wachten!

Ontvang vakantiegeld

De Thermae 2000 redactie zit al volop in de zomersferen en heeft daarom recent de zomer hotelarrangementen online gezet. Speciaal voor de vroege beslissers geldt er tot 1 mei een vroegboekactie, waarbij je bij het boeken van een 2- 3- of 4-daagse zomerspecial vakantiegeld ontvangt. Dit vakantiegeld is tijdens je vakantie te besteden in de wellness. Kies bijvoorbeeld voor een ontspannende behandeling of bespaar een hoop op eten, drinken of een wellness activiteit.

Even. Helemaal. Niets.

De zomervakantie is er om tot rust te komen. Vergeet de sleur van alledag en laat de routines achterwege. Leg je telefoon aan de kant en neem daarmee afstand van continue prikkels. Met een zomerse get-away bij Thermae 2000 hoef je alleen maar te beslissen welke opgieting je wilt bijwonen, of je nu voor een Aperol- of Limoncello Spritz gaat en of je op je rug of buik gaat zonnen. Als dat de dilemma's zijn ... dan weet je dat het vakantie is! 

Water en natuur

Veel Nederlanders kiezen voor een vakantie in de natuur met mogelijkheden om af te koelen in het water. Bij Thermae 2000 geniet je in alle rust van de ruime binnen- en buitenbaden, bubbelbaden én (koude) dompelbaden en kijk je uit over het prachtige Zuid-Limburgse heuvelland. Tevens is het op specifieke dagen ook mogelijk om een ijsbad workshop te volgen, wanneer je toe bent aan een ijskoude grensverleggende uitdaging!

Pak je agenda erbij

Wat zijn jouw plannen deze zomer(vakantie)? Pak al eens de agenda erbij, samen met je partner, vriend(in) of moeder (of kom lekker alleen), en prik een datum. Zorg dat je boekt vóór 1 mei om nog te profiteren van de vroegboekkorting


Terug