Nikie Houben (Abdij Hotel Rolduc) nieuwe algemeen directeur

17 april 2024 - Thermae 2000 directie

Thermae 2000 heeft met ingang van 1 juli een nieuwe algemeen directeur. Nikie Houben, huidig general manager bij Abdij Hotel Rolduc, maakt de overstap naar het iconische wellnessresort met viersterrenhotel bovenop de Cauberg in Valkenburg aan de Geul.

De geboren Nieuwstadtse brengt een schat aan ervaring mee, opgedaan in zowel de Nederlands- als Belgisch-Limburgse hotellerie. Zo prijken onder andere de pre-opening van Terhills Hotel in Maasmechelen en de functie van general manager bij Landgoed Altembrouck in Voeren op haar cv. Haar loopbaan als general manager startte ze bij Carbon Hotel in Genk. Haar huidige functie bij Abdij Hotel Rolduc in Kerkrade vervulde ze de afgelopen 3,5 jaar.
 

Nikie Houben

De 37-jarige Nikie Houben over haar overstap naar Thermae 2000: “Ik vind het een grote eer om binnenkort de rol van algemeen directeur bij Thermae 2000 te mogen vervullen en kijk enorm uit naar de samenwerking met ons ambitieuze team. Er liggen mooie toekomstplannen om te realiseren, waarmee het bedrijf naar een volgend niveau kan groeien. Niets zo mooi om onze gasten te verwelkomen en in de watten te leggen tijdens hun ontspannen verblijf, bovenop de prachtige Cauberg.”
 

Q Hospitality Group

Ook Q Hospitality Group-eigenaar Bas Tolmeijer is blij met de aanstelling: “Met de komst van Nikie Houben halen we een directrice binnen met een ruime ervaring in de Limburgse hospitalitybranche. Deze aanstelling is een kans om niet alleen een op-en-top professional te verwelkomen, maar ook om een nieuwe fase van groei en ontwikkeling in te luiden. Met Nikie aan het roer van het ruim tweehonderd medewerkers tellende wellnessbedrijf gaan we mooie ontwikkelingen tegemoet om onze positie binnen de branche te behouden en versterken.”
 
Nikie Houben neemt het stokje over van de per 1 mei vertrekkende Bastiaan Klomp. De overdracht zal zorgvuldig plaatsvinden, waarna Nikie Houben op 1 juli de functie volledig zal overnemen.


Terug