Lente detox

19 februari 2024 - Thermae 2000 redactie

Na de winterse kou is maart dé tijd voor een nieuwe, frisse start. Tijdens onze "Spring Spa Days" verwelkomen we het frisse seizoen met ontspannende behandelingen en activiteiten. Laat je zintuigen ontwaken en bereid je voor op een energieke start van de lente!

Voorjaarsschoonmaak voor lichaam & geest

Laat de winter achter je en omarm het nieuwe seizoen met een voorjaarsschoonmaak voor lichaam en geest. Stap binnen in onze spa en laat alle stress en spanning van de afgelopen maanden achter je.

Gezonde voeding

Ontdek de kracht van gezonde voeding en voed je lichaam met energie en verse ingrediënten. Onze culinaire experts staan klaar om je te verrassen met heerlijke en voedzame gerechten die perfect passen bij het lenteseizoen. Bekijk hier onze verschillende restaurants

Digital detox, geniet offline

Laat de digitale wereld even achter je en omarm het moment van offline genieten. Laat je telefoon achter in de kluisjes en dompel jezelf onder in de rustgevende sfeer van onze spa, gelegen dichtbij Maastricht. Ontspan, adem diep in en geniet van het hier en nu.

Reinig de huid

Geef je huid een verfrissende boost met een reinigende saunasessie. Tijdens onze Spring Spa Days geniet je met het speciale Spring Spa days arrangement tevens van een frisse lentescrub in de sauna! 

Gezichtsbehandeling voor een stralende huid

Trakteer jezelf op een verwenmoment met een gezichtsbehandeling die je huid laat stralen. Laat onze ervaren schoonheidsspecialisten je verwennen met zorgvuldig geselecteerde producten en technieken voor een gezonde en stralende teint.

Wil je liever dagelijks thuis aandacht besteden aan je huid met de juiste producten? Met de luxueuze producten van Thermae For Me (verrijkt met thermaal water uit onze eigen bron) haal jij de beste kwaliteit in huis voor een stralende en goed verzorgde huid. Je bestelt de producten eenvoudig hier online. 

Bereid je huid alvast voor op de zon

Bereid je huid voor op de warmere en zonnige dagen met een bezoekje aan onze zonnebank (Solarium). Creëer een gezonde en natuurlijke gloed terwijl je geniet van de ontspannende warmte.

 

Verwen jezelf, laad je batterijen op en omarm het nieuwe seizoen met frisse energie en vitaliteit. Boek nu en straal tijdens het begin van de lente!


Terug