Panoramasauna

Sauna met panoramisch uitzicht waar dagelijks opgietingen worden gegeven door onze professionele saunameesters. De omgeving, de materialen en de uitstraling van pure rust geven dit gebouw een oneindige beleving. Alle zintuigen worden geprikkeld om de chaos van het dagelijks leven in te ruilen voor een oase aan rust.

Opgietingen

De opgietingen zorgen voor een sensationele belevenis voor lichaam en geest. Dit wordt ook wel een Löyly (Fins) genoemd, vrij vertaald een opgieting. Er wordt een scheut water op de Periodiet stenen gegoten, dit water verdampt vervolgens en wordt als kleine waterdeeltjes in de lucht opgenomen. De luchtvochtigheid stijgt daardoor en de saunatemperatuur wordt warmer en intenser. De saunameester gebruikt vervolgens diverse technieken om deze lucht in bewegingen te brengen. Wij adviseren u om altijd te luisteren naar uw eigen lichaam. Heeft u vragen omtrent uw eigen saunagang, dan kunt u altijd terecht bij een van onze saunameesters. Door de opgevoerde luchtvochtigheid en de intensieve opwarming van de huid gaat het lichaam meer zweten en wordt de doorbloeding van de huid geoptimaliseerd. Voelt het voor u té warm? Geen probleem, u kunt te allen tijde de sauna verlaten.

Toegankelijkheid

Het Infinitum is te bereiken vanuit het saunalandschap. In de toekomst, tijdens volgende vernieuwingsprojecten, zal er tevens een pad vanuit de Loungebar naar het Infinitum gerealiseerd worden. Hiermee zal de begane grond van het Infinitum (panoramasauna, cool down zone, douches en sun terrace) te bereiken zijn met een rolstoel of rollator.

Gekleed of ongekleed?

In de sauna's in Thermae 2000 kunt u op reguliere dagen genieten zonder badkleding. Tijdens badkledingdagen is badkleding ook in de sauna's verplicht. Check voor uw bezoek de ongeklede of badkledingdagen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan!